Meritmind AB · Publicerad 2 jan 2021

Vi söker nu dig som är på jakt efter en ny utmaning inom ekonomiområdet.

Har du funderat på hur det är att arbeta som konsult och är nyfiken på att höra hur det är?

Kort sammanfattat ger en roll som konsult dig möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Rollen passar dig som är nyfiken och som vill ha varierande roller. Skicka in ditt CV till oss så kontaktar vi dig och berättar ännu mer om konsultrollen, om du har en passande profil!

Vilka huvudsakliga arbetsuppgifter har jag som konsult?

Som ekonomikonsult kommer du att arbeta i olika roller beroende på din erfarenhet. Arbetet kan bland annat innehålla controlling, budget- och prognosarbete, bokslut, årsredovisningar, bolagsdeklarationer, koncernrapportering, konsolidering och löneadministration. Ofta förekommande förfrågningar från våra kunder är positioner som redovisningsekonom, controller eller ekonomichef.

Vad behöver jag ha för erfarenhet?

Vi matchar dig mot uppdrag som passar din kompetens men just nu söker vi dig som har 5-7 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. En vanlig bakgrund som konsult är att ha arbetat med exempelvis redovisning eller controlling.

Vilka personliga egenskaper efterfrågas?

Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stor vikt i att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. För att trivas i konsultrollen är det viktigt att du har en utvecklad känsla för affärsverksamheten. Vidare har du en god förståelse för detaljer så väl som helhetsperspektiv samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i olika uppgifter.

Vilken placering kommer uppdraget att ha?

Våra uppdrag finns i Västerås och Mälardalen.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Kallin på 0760-320 323.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga