Meritmind AB · Publicerad 13 feb

Arbetar du idag som kvalificerad ekonom och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Efterfrågan på Meritminds konsulter är stor och vi söker nu dig som är intresserad av rollen som anställd konsult eller dig som vill ta uppdrag som associerad konsult via oss.

Som konsult på Meritmind är du med och bidrar till framgång hos våra kunder. Våra konsulter är experter inom sitt respektive område och bidrar därför till att Meritmind idag har ett av de starkaste varumärkena inom konsultbranschen. Våra kunder är företrädesvis medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Vi är intresserad av dig som är controller, redovisningsekonom, ekonomiansvarig, redovisningschef eller är inriktad mot koncernredovisning.

Exempel på arbetsuppgifter
 • Ta fram budget-, prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
 • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
 • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
 • Utveckla rapportering och nyckeltal
 • Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD
 • Löpande redovisning
 • Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
Vad kan vi erbjuda dig?
 • Tillsvidareanställning i rollen som konsult
 • Personlig fortbildning genom Meritmind Advance
 • Se flera olika verksamheter, organisationer och branscher
 • Utmanande uppdrag hos våra kunder
 • Marknadsmässig lön
 • Fantastiska kollegor
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi samt har ca 3-5 års praktisk erfarenhet inom controlling eller redovisning. Du är flytande i både svenska och engelska samt är en kvalificerad Excelanvändare. Bred erfarenhet av olika affärssystem samt den tillverkande industrin är mycket meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som konsult hos oss bör du vara utåtriktad, positiv och flexibel. Vidare bör du snabbt kunna sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter och skaffa ett helikopterperspektiv på de problem du ställs inför. Som person brinner du för att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Du trivs med att arbeta självständigt och stimuleras av att möta nya miljöer. Du arbetar strukturerat och ser lösningar och möjligheter även i pressade arbetssituationer.

Placeringsort: Västerås med omnejd

Om Meritmind AB

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget som grundades år 2000 har idag mer än 200 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015 och 2016.

Låter detta intressant för dig? För mer information är du välkommen att kontakta vår konsultchef Susanne Wilson, 0769-413 740. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ekonomikonsult, controller, business controller, redovisningsekonom, redovisning, ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, ekonomichef, CFO
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga