Meritmind AB · Publicerad 6 sept 2021

För att möta den stora efterfrågan på ekonomikonsulter i Västerås med omnejd söker vi nu en Projektcontroller. Som konsult hos Meritmind erbjuds du en trygg anställning med fast månadslön samtidigt som du ges möjlighet till variation och utmaning genom nya uppdrag i olika typer av verksamheter. Du blir en del av ett stort nätverk av kunniga och trevliga medarbetare som regelbundet träffas för utbildningar, nätverksträffar och sociala aktiviteter. De flesta av våra kunder verkar inom den privata sektorn och tillverkande industrin. Merparten är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Förutom utmanande uppdrag hos våra kunder blir du en del av ett företag där våra värderingar - Passion & Result, Share & Care, Speed & Simplicity - genomsyrar vårt arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet varierar beroende på uppdrag men det kan bland annat innehålla:
 • Budget- och prognosarbete
 • Bistå vid redovisningsfrågor avseende exempelvis projektredovisning
 • Uppföljning, analys och rapportering av utfall och nyckeltal
 • Stöd i kalkylering till projektledare
 • Översyn, effektivisering och dokumentation av processer och rutiner
 • Stöd till verksamheten, ledningsgrupp och VD
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har hunnit jobba minst fem år som controller på större bolag. I dina nuvarande arbetsuppgifter ingår bland annat: analys, resultatuppföljning, rapportering, prognos och budget. Du är van användare av både Excel och ett eller flera större ekonomi-/affärssystem såsom t ex SAP eller Movex/M3. Din förmåga att kommunicera på svenska och engelska är mycket god.

Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen som Projektcontroller hos Meritmind behövs en nyfiken person med stort driv. Du stimuleras av att möta nya människor och miljöer och du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Du har en prestigelös inställning, positivt mindset och är ansvarstagande. Det är viktigt för dig att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad kan vi erbjuda dig?
 • En trygg anställning med marknadsmässig månadslön
 • Livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag
 • Seminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteter
 • Utmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher


Placeringsort
: Västerås med omnejd

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Jönköping och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och koncernen har idag 400 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information om tjänsten kontakta Ann Frimodig på ann.frimodig@meritmind.se, 070-8531409 eller Johanna Pettersson på johanna.pettersson@meritmind.se, 070-9100766. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga