NCC · Publicerad 17 apr 2020

Vill du ha en omväxlande och utmanande roll? Vi förstärker nu vårt team med ytterligare en Platschef med ansvarsområde Östergötland/Södermanland. Du kommer att ingå i en platt organisation där det finns möjlighet till stort eget ansvar och initiativtagande.

Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och är ett helägt dotterbolag till NCC. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Hercules Grundläggning har ca 300 medarbetare och omsätter ca 1,6 miljarder.

Rollen hos oss
Som platschef hos oss ansvarar du för genomförandet av ett antal projekt. Du driver projekten genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats, göra inköp, följa upp mot budget och har en tät dialog med kunden i respektive projekt. I din roll rapporterar du till produktionschefen.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom byggbranschen med anknytning till mark och/eller anläggning. Du har någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå eller högre. Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Du är en drivande person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor.

För att trivas i rollen är du ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en god problemlösare och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Som ledare och chef inom Hercules är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och att du är en förebild i efterlevnaden av dessa.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidaranställning. Du kommer främst att ha Östergötland som geografiskt arbetsområde, men även Södermanland kan förekomma. Lokalkontoret finns i Linköping medan regionkontoret är placerat i Västerås och din placeringsort styrs av din hemort. B-körkort är ett krav.

Din ansökan
Vill du bli en del av vårt team? Urvalet behandlas löpande så skicka in din ansökan redan idag men senast 10 juni. Har du frågor om tjänsten kontakta Staffan Stenberg, Produktionschef, staffan.stenberg@hercules.se, 070-382 98 70 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga