NCC · Publicerad 15 mars

Vi söker nu en krossmaskinist till vår mobila krossanläggning i DTU-län. Krossanläggningen flyttas i huvudsak runt i Närke, Västmanland och Södermanlands län, men det kan också bli aktuellt att krossen flyttas för arbete i andra områden i Sverige.

Här är dina nya utmaningar
Arbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete. I praktiken innebär det att du skall se till att anläggningen producerar rätt produkter så effektivt som möjligt samt köra den hjullastare som förser krossanläggningen/siktanläggning med sten och bära undan de färdiga produkterna. För att möjliggöra en effektiv produktion måste du även underhålla produktionsmaskinerna samt utföra de reparationsarbeten som uppstår. Utöver ovanstående ingår det även att vid behov stötta med lastning av våra färdiga produkter på lastbil.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom krossindustri. Du bör vara svets- och reparationskunnig. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete är en merit.

B-körkort är ett krav. Förarbevis för grävmaskin och hjullastare är ett krav.

Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga och som är självgående och kreativ. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden vid behov.

Ytterligare information
Tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-04-14. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Andreas Hirscher, telefon 070-249 12 60 alt mailadress andreas.hirscher@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga