NEW YORK GRILL & BAR · Publicerad 14 dec

Vi söker just nu en Barchef till vår restaurang i Västerås. Hos oss får du schyssta villkor och blir en del av vårt härliga team. Vi söker dig som gillar att jobba i högt tempo ha många bollar i luften. Du gillar att ge en bra, glad och personlig service till dina kunder.

Vi vill komma i kontakt med dig som har erfarenhet i branschen. Tjänsten som Barchef kräver vi tidigare erfarenheter av Bar och även meriterande om du haft personalansvar tidigare. Din attityd och vilja är avgörande för företaget, och du kommer ha en väldigt viktig roll.

Vi erbjuder bra villkor, ett härligt team och framåtanda!

Vår personal utbildas frekvent både internt och externt för att hålla hög servicenivå, ökad produktkunskap tillsammans med andra mervärden som leder till att kunna erbjuda våra gäster service i Världsklass.

New York Grill & Bar's kärnvärden är värme, välkomnande och upplevelse och detta symboliseras av de leende som vi möter alla gäster med.

Anställning: Heltid / Tillsvidare anställd

Känner du att du är rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan idag, då vi hoppas tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Maila din ansökan till: work@nylegends.se
+ Läs mer om jobbet