Poolia Sverige AB · Publicerad 21 sept

Är du serviceinriktad, kommunikativ och kreativ? Är du driven, ambitös och vill vara en central del i en viktig kedja? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

För ett konsultuppdrag till Poolias kund i Västerås söker vi en orderadministratör med start omgående. Uppdraget förväntas pågå till och med 28 april 2017, med chans till förlängning eller fast anställning för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Poolias kund är världsledande inom kraft- och automationsteknik.

I rollen som orderadministratör fungerar du som en kommunikationscentral där du har kontakt med interna instanser som i sin tur har vidare kontakt med beställare och slutkund. Du förmedlar information gällande orderstatus, klargöranden/ prissättningsärenden osv. Ditt främsta arbetsverktyg är dator (mail) och telefon.

Du kommer arbeta på en avdelning som idag består av 6 st medarbetare. Alla sitter samlade i ett öppet kontorslandskap. Teamet är ett härligt och engagerat gäng där problem och framgång belyses för att hela tiden jobba för att bli ännu bättre. Arbetstiderna är dagtid mellan 07:00-16:00.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med minst gymnasiekompetens. Arbetet kräver att du har lätthet för det engelska språket, främst skriftligt. Har du kunskaper i SAP är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ambitiös, driven och vill utvecklas i rollen. Du är en teamplayer som uppskattar dina medarbetare och sprider energi runt om dig. Då du kommer samarbeta med flera funktioner kräver det att du är kommunikativ och serviceinriktad och kan lösa problem som uppstår på ett smidigt sätt. Du har god social kompetens och samarbetar utan svårighet med andra personer.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga