Poolia Sverige AB · Publicerad 24 sept

PROSE AB bildades år 1988 under namnet Travel Design - TD. Idag är företaget en ledande specialist för kundanpassade helhetslösningar inom industri- och järnvägsbranschen. Sommaren 2015 fusionerades TD med det Schweiziska bolaget PROSE AG. PROSE har idag en omsättning på över 200 miljoner kronor och har kontor på 11 orter i Europa. Våra kunder finns både i Sverige och internationellt och anlitar oss både för delprojekt och helhetslösningar. Vår vision är att bli en av Europas ledande ingenjörsbyråer.

För ett vikariat söker vi nu en kollega till ekonomiavdelningen i Västerås! Vikariatet är tänkt att starta i november och pågå i ett år. Du kommer under tiden för vikariatet att bli anställd som konsult hos Poolia.

Urval och intervjuer sker löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

PROSE ligger beläget i centrala Västerås med gångavstånd till centralstationen och Mälaren.

Som ekonomiassistent- och löneadministratör hos PROSE kommer du få möjligheten att arbeta självständigt men samtidigt i nära samarbete med ekonomiteamet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer löpande innebära kontering av leverantörsfakturor, kontroll av tidrapporter, posthantering samt personaladministration. En gång i månaden ansvarar du för beredning och slutförande av våra 65 anställdas löner vilket ställer höga krav på dina löneadministrativa kunskaper.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har:
  • Ekonomiutbildning
  • 3-5 års erfarenhet av liknande arbete
  • Meriterande är om du tidigare arbetat i Visma PX och Visma lön
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Som person är du noggrann, kommunikativ och har en administrativ/organisatorisk förmåga. Du gillar att ha många kontaktytor och är en prestigelös och positiv person som bidrar med din energi till dina kollegor. Du besitter förmågan att inhämta information och söka svar på egen hand för att sedan kommunicera detta vidare till berörd part. För att arbeta hos oss krävs det att man är strukturerad, självständig, ansvarsfull och levererar i tid!

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga