Poolia · Publicerad 26 sept

För tillfället ser vi ett ökat behov och en uppgående efterfrågan av ekonomer med olika inriktning i Köpingområdet. Därför uppmanar vi dig med relevant akademisk utbildning som är intresserad att arbeta som uthyrd konsult för Poolia att söka.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig en bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Du kommer att trivas som konsult hos oss om du söker en värld fylld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Poolia är ett möjligheternas företag där du kan växa och utvecklas i din yrkesroll och framtida karriär.

Urval sker löpande, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet som ekonomiassistent är brett och omväxlande. Våra uppdragsgivare finns i de flesta branscher och av olika storlekar och därmed varierar arbetsuppgifterna. Uppdragen är för det mesta heltid men det förekommer även deltidsuppdrag. Du arbetar med kvalificerade ekonomiuppgifter men det kan även tillkomma ytterligare ekonomirelaterade administrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter som kan förekomma är bl.a.:
  • Löpande bokföring
  • Balanskontoavstämningar
  • Behjälplig vid bokslutsarbete
  • Registrering av inkommande fakturor mot inköpsorder
  • Kontering och registrering av inkommande fakturor utan inköpsorder
  • Leverantörsbetalningar samt kvittning av dessa
  • Manuella utbetalningar samt bokföring av dessa
Vem är du?

Vi önskar komma i kontakt med dig som har en relevant utbildning och tidigare erfarenhet från att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter inom ekonomi. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av någon av arbetsuppgifterna ovan, samt erfarenhet av att ha arbetat i något eller några större system. Du är van användare av Excel och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande och arbetar på ett strukturerat sätt där du har som mål att prestera i din arbetsroll. Vidare värderar du goda relationer på arbetsplatsen och strävar efter att nå dit genom ett gott samarbete. För att nå ett lyckat resultat är du noggrann och driven i ditt arbete samt tycker om att arbeta på ett effektivt sätt.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi