Poolia · Publicerad 11 okt 2019

Har du tidigare erfarenhet av inköp och är intresserad av att arbeta på ett välkänt företag? Vi söker nu dig som vill utvecklas i rollen som inköpare för ett kommande konsultuppdrag hos vår globala kund i Västerås.
Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till slutet av januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Inköpare kommer att arbeta analytiskt och affärsinriktat med inköp på avdelningen. Du kommer att arbeta tätt med andra kollegor och specialister inom området. Utöver detta kommer du att vara en viktig aktör när det kommer till att identifiera nya leverantörer och säkerställa att arbetet är anpassat till företagets policys.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära:
  • Inköp av material med hänsyn till pris, leveransschema och villkor
  • Identifiera nya leverantörer tillsammans med inköpsteamet
  • Se till att inköpsaktivtiter är anpassade till företagets policy och rutiner
  • Hantering av fakturor
Vem är du?

För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att skapa inköpsorder samt övervakning av leveranser. Utöver detta har du även kunskaper i SAP. Du trivs med att arbeta både enskilt och tillsammans med andra kollegor som du kan dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till. Som person är du självgående och lösningsorienterad. Du har en god kommunikationsförmåga och talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga