Poolia · Publicerad 24 sept

Är du ekonomiassistent ute efter ett nytt uppdrag? Till ett spännande företag i Köping söker vi nu en ekonomiassistent. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå under ett halvår med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande- skicka därför in din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Arbetet som ekonomiassistent är brett och omväxlande. Du kommer bland annat få ansvara för fakturahantering, moms och eu-moms. Du kommer att dagligen arbeta i Visma och Concorde.

Vem är du?

Vi letar efter dig med en relevant utbildning och tidigare erfarenhet från att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du bör vidare ha erfarenhet av att ha arbetat i något eller några större system, erfarenhet från Visma är meriterande.
Vidare bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Talar du finska är det ett plus.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent