Poolia · Publicerad 10 juli

Till global koncern i Västerås söker vi nu en Supply Chain Management Specialist (SCM-Specialist). Uppdraget förväntas starta i augusti för att pågå till och med november. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som SCM-Specialist kommer du att vara en del av det globala teamet för att stödja och förbättra processen och kvaliteten hos leverantörer. Du kommer att stödja genomförandet, underhållet och överensstämmelsen av godkända aktiviteter från Supply Chain Management (SCM). Vidare kommer du att planera för lokala inköp för att nå uppsatta affärsmål.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från Supply Chain Management samt erfarenhet inom ekonomi och finans. Du arbetar bra i team och drivs av att lösa problem i ditt dagliga arbete. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet från transport och logistik.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia