Stadler Rail · Publicerad 16 sept 2021

Om rollen

I rollen som lönespecialist kommer du tillsammans med en kollega ansvara för ca 230 stycken löner. Du kommer tillsammans med din kollega i löneteamet hantera det löpande lönarbetet för Stadler i lönesytemet Flex Lön. I denna roll kommer du också ha löpande kontakt med chefer och medarbetare och vara behjälplig med diverse frågor gällande lön. Andra arbetsuppgifter kommer exempelvis vara att arbeta med kollektivavtal, här gäller teknikavtalet, rapportera pensioner till pensionsbolag, reseräkningar samt vara systemadministratör vilket innebär att göra ändringar i systemet om det behövs, bygga scheman eller ha kontakt med leverantören om så krävs.

Du kommer att utgå från kontoret i Västerås men det kommer finnas möjlighet att arbeta från hemmakontoret då och då i samråd med din nära kollega.

Din bakgrund

Vi söker dig som är en erfaren och senior lönespecialist som har arbetat med hela löneprocessen ax till limpa. Du känner dig trygg i din kompetens och trivs med att hugga tag i saker där det behövs samt att du är duktig på att på ett pedagogiskt sätt kommunicera ut gränser, riktlinjer och policys för organisationen. Samtidigt är du hjälpsam och serviceminded. Vidare tror vi att du är en person som trivs med orientera dig i en organisation där tempot är högt och föränderlig och många initiativ och projekt sker parallellt där en dag inte är den andra lik. Därför ser vi att du inger ett lugn och en trygghet till dina kollegor inom organisationen samt att du besitter en organiserad och strukturerad ådra.

Erfarenhet av Flex Lön är inget krav, men är meriterande, dock ser vi gärna att du är systemvan och snabblärd! Vidare har du arbetat med lön från ax till limpa och brinner för ditt yrke!

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johanna Romanoff (johanna.romanoff@wise.se) och Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga