Willhem · Publicerad 3 dec

Nu söker vi en driven projektledare till våra kontor i
Västerås och Eskilstuna. I rollen som projektledare kommer du tillsammans med fastighetschefen och förvaltarna utveckla våra fastigheter i Mälardalen.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att arbeta med Willhemlyftet i olika former. Du ansvarar för att process, kostnader och rutiner efterlevs. Det avser hela ledet från hyresgästens ansökan, upprättandet av kalkyl, beställning genom avrop hos entreprenör, samordning, besiktning och efterkalkyl. Du komma även vara ansvarig för hyresgästsanpassningar, energi-och digitaliseringsprojekt etc. Du samarbetar nära våra övriga projektledare och rapporterar till fastighetschefen. Läs mer om Willhemlyftet på willhem.se/willhemlyftet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är utbildad byggnadsingenjör eller har en eftergymnasial utbildning inom bygg- eller fastighetssektorn. Du har förståelse för byggprocessens samtliga skeden såsom utredning, kalkyl, planering, projektering, entreprenadupphandling, byggledning och kontroll. Vidare ska du ha arbetat som projektledare tidigare och därmed ha förståelse för de ekonomiska delarna som projektet innehar, såsom styrning, uppföljning och rapportering. Då du kommer ha daglig kontakt med leverantörer och hyresgäster krävs det att du behärskar det svenska språket. Vidare är det ett krav att du innehar körkort.

Du motiveras av att leverera resultat, har en stor portion eget driv och trivs med eget ansvar. Det är starkt meriterande om du har vana att arbeta med byggentreprenörer och kan kommunicera med entreprenörer.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och vill att du är en god relationsskapare som gärna arbetar nära såväl kollegor som hyresgäster och leverantörer. Du har även god förmåga att formulera dig i tal och skrift. För att trivas i rollen är det viktigt att du arbetar strukturerat och har god planering i ditt arbetssätt samt är noggrann i din dokumentation. Vidare är det ett krav att du innehar körkort.

Willhem arbetar aktivt med vår värdegrund, som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev senast 23:e december. Vi undanber oss ansökningar via e-post. Urval kommer att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Filip Hansson +46164000460 eller filip.hansson@willhem.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga