FindersFee · Publicerad 5 feb

Bernströms Truck AB bildades 1991 och finns i Strömbo utmed E22 "vid trucken på berget", cirka 20 km söder om Västervik. Bolaget har 9 anställda och omsätter 18 miljoner. Sedan 2013 är vi återförsäljare av Hyster Truckar i delar av Småland och Blekinge och har heltäckande service och försäljning av begagnade truckar av samtliga truckmärken. I vår verksamhet ingår även truckförarutbildning samt uthyrning av truckar och städmaskiner. Våra servicetekniker är stationerade med servicebussar på strategiska orter i vårt område. Tillgänglighet är ett av våra starka ledord.

Vill du vara med och utveckla våra affärer? Vi söker nu ytterligare Servicetekniker som även är ansvarig för vår verkstad.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team av tekniker i östra Småland. Dina arbetsuppgifter blir service och reparation av truckar. Arbetet sker både ute i fält och inne på verkstaden. Vi vill gärna att du kan lite om mycket, trivs med att arbeta självständigt och har utpräglad servicekänsla. God datorvana krävs då vi ofta felsöker med hjälp av datorer, vi jobbar även i ett internetbaserat servicesystem. Du jobbar nära våra kunder och hjälper dem med rätt trucklösningar. Som ansvarig för vår verkstad arbetar du med förbättringar och utveckling av vår service samt kvalitet både internt och externt.

Kandidatprofil

Vi söker dig som har goda kunskaper om elektronik, hydraulik och mekanik. Vi ser gärna att Du har utbildning samt tidigare erfarenhet som truckreparatör, bil- och/eller maskinmekaniker.

Du är ambitiös och engagerad samt behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav, BE är ett plus men går att komplettera. Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten är på heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, en person med driv som inser att kunden är vårt fokus. För ytterligare information se gärna vår hemsida www.bernstroms.se

Är detta i linje med dina personliga ambitioner och kunskaper? Ansök via www.findersfee.se. Sista ansökningsdag är den 28 februari 2019.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Rekryteringskonsult Michael Gross på michael@findersfee.se alt. på tfn. 070-340 83 66

VET DU VEM VI SÖKER EFTER? Rekommendera den personen till oss genom att registrera dig som finder, ange ditt tips och be den du tipsar om att själv ansöka och ange dig som finder i sin ansökan. Är det just din kandidat som erhåller tjänsten kompenseras du med en findersfee på 7.000 kr.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FindersFee hjälper företag och organisationer att hitta, utvärdera och välja högpresterande executives, chefer och specialister. Vi matchar rätt kompetens mot rätt befattning och hjälper våra kunder att lyckas med sina rekryteringar genom att addera ett rekommendationsbaserat kandidatnätverk till traditionell Executive Search och rekrytering.

FindersFee har sedan starten 2008 tillsatt ett stort antal nyckelbefattningar inom främst Sverige och Norden, våra uppdragsgivare finns från små utvecklingsstarka entreprenörsbolag och offentlig sektor till stora internationella koncerner och börsbolag. Kvalitet, långsiktighet, passion och intresse för människor kännetecknar allt vi gör. Vi tillsätter chefs- och specialistroller inom Ekonomi och Finans, It, Ingenjörer, HR, Marknad, Kommunikation och Försäljning etc. Ibland sköter vi hela rekryteringen från search till referenstagning, ibland anlitas vi för delar av processen exempelvis enbart search eller assessment för slutkandidater.

Som Finder lämnar du ett tips om kandidater och erhåll en findersfee om ditt tips leder till anställning. Tillsammans skapar FindersFee och våra Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering. Varmt välkommen till oss på FindersFee som Finder, kandidat, samarbetspartner eller kund. Bra kontakter ska alltid löna sig!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga