Städcentralen i Västervik Aktiebolag · Publicerad 10 mars 2020

Nu söker vi en ekonom med driv och affärsintresse till vårt kontor i den vackra kuststaden Västervik. Det finns närhet till landsbygd, stad, skog och skärgård som ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion - byggstenar för ett enklare liv. Mer om Västervik kan du läsa på www.vastervik.com

Arbetsuppgifter

Som ekonom i vår organisation med ambitioner och målsättningar får du nyttja din kunskap och erfarenhet och ta helhetsansvaret för ekonomifunktionen samtidigt som du arbetar med förbättring och utveckling. Du kommer rapportera direkt till VD och innehar huvudansvaret för ekonomiavdelningen. I din roll som ekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Övergripande ansvar för ekonomiflödet i företaget
  • Bokföring, fakturering & leverantörsreskontra
  • Lönehantering ingår. Upplärning kan ske på plats.
  • Personalregister, anställningsavtal & kollektivavtal.
  • HR frågor, tidrapportering, försäkringar mm
  • Bistå bokföringsbyrå och revisorn vid bokslutsarbetet.
Då vi är en mindre organisation kan även andra arbetsuppgifter förekomma och det är av yttersta vikt att du är prestigelös och trivs med att jobba nära övriga kollegor på företaget.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas hos oss är du en engagerad person som gillar att arbeta verksamhetsnära samtidigt som du är en prestigelös person med en god samarbetsförmåga som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är strukturerad, noggrann och en analytisk problemlösare.

Du är utbildad ekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av ekonomiarbete. Vidare är du van och intresserad av att ta eget ansvar för dina arbetsgifter. Vi arbetar i affärssystemet Visma Administration 1000 samt Visma Lön. Du hanterar svenska väl i både tal och skrift.

Om tjänsten

Tjänsten som Ekonom är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Städcentralen i Västervik AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden. Tjänsten är på dagtid och placeringsort är Västervik. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Michael Gross på via 070-340 83 66 eller michael.gross@eterni.se

Sista ansökningsdag 3 april 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Städcentralen i Västervik AB grundades 1967 av Rune Jonsson och Ingemar Gustavsson och ägs idag av systrarna Therése Jonsson, Heléne Malm samt Per Andræ.

Vi har en lång historia av tillväxt, god lönsamhet och framgångsrika kundsamarbeten. Verksamheten är inriktad på entreprenadstädning av kommersiella, offentliga och privata lokaler i Norra Kalmar Län. Städcentralen i Västervik är idag 45 anställda.

Med hjälp av en välutbildad och engagerad personal vill vi på Städcentralen i Västervik överträffa våra kunders högt ställda krav på renhet. Vi använder oss av den senaste och bästa utrustningen på marknaden och de produkter som har minsta möjliga åverkan på miljön.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga