Centric Professionals AB · Publicerad 21 nov

Centric söker nu fler juniora & seniora IT-tekniker till spännande kunduppdrag i Växjö.

Arbetsuppgifter
Som generalistkonsult inom IT-infrastruktur kommer du ingå i ett team med engagerade och kompetenta medarbetare hos vår kund. Tillsammans kommer ni att jobba med olika kreativa och spännande projekt med fokus på skapande av nya hybrida miljöer inom IT-infrastruktur. Personlig utveckling och IT-säkerhet kommer vara centralt i arbetet. Arbetet sker i projekt eller förvaltningens alla former - från förstudier, implementation, förvaltning och avveckling. I rollen ingår oftast också att agera brygga mellan IT och verksamhet och vara den som översätter verksamhetens krav till tekniska lösningar och förklarar nyttan för användaren på ett pedagogiskt sätt.

Då denna tjänst är en väldigt bred roll ser vi gärna att vi tillsammans skapar dina förutsättningar att växa till en specialistkonsult i kundens organisation inom några år!

Din profil
Du är driven som person, slutför det du påbörjat och har ett stort kundfokus. Det är viktigt at du är detaljmedveten men även att du kan se saker och ting ur ett helhetsperspektiv. Vidare ser vi att du är självgående och har en vilja att vara konsult och jobba ute hos kund för att göra deras vardag enklare.

Då vissa av våra kunder kräver säkerhetsklassning kommer vi att behöva genomgå en SUA- klassning vid behov.

Kvalifikationer (Junior konsult, 2-5 års erfarenhet)

Vi tror att du har erfarenhet som IT-tekniker och har jobbat med olika IT-miljöer. Du har en god kunskap inom LAN/WIFI-området och har tidigare byggt och felsökt olika typer av nätverkslösningar. Microsoft- eller nätverkscertifiering är starkt meriterande.

Kvalifikationer (senior konsult)

Vi tror att du har lång erfarenhet som konsult och IT-tekniker och har jobbat med små och stora miljöer. Gärna som i en rådgivande roll mot kund. Vi tror att du besiitter en väldigt god kunskap inom IT-infrastruktursområdet och har tidigare byggt, designat och felsökt olika typer av IT-miljöer samt säkerhets- och nätverkslösningar.

Du ska även behärska ett antal produktfamiljer hands-on, som exempelvis DELL/EMC, NetApp, Lenovo, Pure Storage, HPE, Cisco, Fortinet, Juniper, f5 och Checkpoint samt att vi ser att du har certifieringar inom något av berörda områden.

Du ska ha jobbat med så många som möjligt av nedan områden:
 • LAN/WAN
 • Firewalls (Next-Gen FW)
 • Server/Storage/Backup
 • Microsoft Server 201X
 • 802,1x
 • Microsofttekniker (AD/DNS/File)
 • Drift- och övervakningsverktyg
 • IPv4/IPv6 behärskas på senior nivå
Det är mycket meriterande om du har:
 • Arbetat som konsult sedan tidigare
 • Erfarenhet som nätverksarkitekt dvs framtagande av lösningsdesign och införande i olika processer t ex lösning som slutlevereras enligt ITIL.
 • Arbetat med IT-säkerhet och PKI
 • Arbetat med Wifilösningar såsom Fortinet (Meru) eller Cisco Meraki
 • Utbildningar och certifikat inom relevant område gärna CCNA eller motsvarande
 • ITIL-kunskap - arbetat i ITIL-styrda miljöer
 • Arbetat med proaktiv kunddialog för att stärka vår partners leverans och lösningar
 • Kan tänka dig olika former av uppdrag - från kabel till design och arkitektur
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Karin Hallén på tfn: 0734-159 360 eller karin.hallen@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, IT tekniker, drift, drifttekniker, drift, server, serverdrift, drift-tekniker, konsult, IT-konsult, Consultant, data, Växjö
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 jan
Ort
Växjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga