Diversey · Publicerad 12 mars 2020

Diversey söker säljare inom lokalvård (BSC) till region Småland och Östergötland.
Som säljare på Diversey kommer du att ha en viktig roll hos en av marknadens ledande aktörer inom kökshygien och lokalvård. Med eget budgetansvar leder du och driver försäljningsarbetet mot uppsatta mål. Din utmaning och ambition blir att tillsammans med oss, bygga vidare på en stark och lönsam verksamhet. I rollen som säljare kommer ditt fokus vara att identifiera nya affärsmöjligheter, bygga långsiktiga relationer med dina befintliga slutkunder samt ha ett nära samarbete med återförsäljare. För att lyckas i rollen som distriktsansvarig säljare kräver det att du har förmågan att planera och disponera din egen tid, för maximal prestation. Arbetet kräver att du har en hög social kompetens med ett affärsdriv utöver det vanliga. Du räds inte för att tala inför större grupper och har lätt för att kommunicera med personer på alla nivåer, då produktutbildning och genomgångar inför större grupper tillhör en del av vardagen. Diversey är ett internationellt bolag och stor del av den interna kommunikationen sker på engelska, därför ser vi gärna att du har goda engelska språk- och skrivkunskaper. Ditt aktiva säljdistrikt blir Småland och Östergötland. Vi ser gärna att du bor centralt i distriktet och kommer att arbeta i huvudsak på fältet med hemmakontor.

Vi söker dig som:
  • Älskar att göra affärer.
  • Är van att planera och hantera ett stort antal kunder.
  • Har ett par års säljerfarenhet, gärna från vår bransch, dagligvaruhandeln, fackhandeln eller annan relevant försäljning.
  • Är driven och resultatinriktad.
  • Har en god planerings- och organisationsförmåga.
Vi erbjuder dig:
  • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar.
  • Ett bolag med sunda värderingar.
  • Stora möjligheter till personlig- och yrkesmässig karriär.
  • En modern arbetsgivare med innovativa arbetsverktyg som; Ipad och praktiskt säljstödsprogram.
I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

En hållbar värld är grundförutsättningen för alla människors välbefinnande. Diversey erbjuder lösningar för förebyggande av infektioner, kökshygien, tvätt, lokalvård och konsulttjänster. Våra lösningar skyddar varumärken samt effektiviserar och förbättrar våra partners arbete inom sektorer som hälso- och sjukvård, livsmedelsservice, detaljhandel, hotell och lokalvård. Genom vår marknadsledande expertis kan vi kombinera produktsystem, utrustning, redskap och tjänster till innovativa lösningar som sänker vatten- och energianvändningen och ökar produktiviteten. Genom att leverera överlägsna resultat bidrar vi till att skapa lönsamma, hållbara företag för en renare och hälsosammare framtid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 maj 2020
Ort
Växjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga