Fresh AB · Publicerad 30 aug 2019

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett team som i huvudsakligen arbetar med montering av mindre detaljer inom vår fläkt montering. Du kommer att rotera mellan flera olika arbetsmoment. Arbete på andra funktioner inom produktion och logistik förekommer. Arbetet innebär även att du jobbar med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna inom teknik. Det är meriterande om du arbetat inom tillverkande industri gärna med montering av mindre detaljer. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och bidra till en god stämning i gruppen. Du är flexibel samtidigt som du har en god förmåga att hantera repetitivt arbete. Noggrannhet och kvalitetstänkande är nödvändigt för att lyckas i rollen.

Varaktighet
Visstidsanställning på heltid med placering i Gemla utanför Växjö.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Andreas Rosell, via telefon 0470-70 77 52 eller HR Pernilla Sundén via telefon 0470-70 77 01.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@fresh.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-09-22.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fresh AB är en av Skandinaviens
ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen.Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet.


Fresh AB ingår Volution-koncernen sp, är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i UK. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation. I Norden ingår Fresh, PAX, VoltAir
Systems, Pamon och Air Connection med huvudkontor i Gemla utanför Växjö. Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta växa ännu mer framöver.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Växjö
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Montör

Inga fler liknande jobb tillgängliga