Kamux AB · Publicerad 1 apr 2019

Är du social och driven med ett genuint intresse för bilar? Vet du med dig att du har talang för att sälja? Då kanske det är dig vi söker. Vi tror att vi kan erbjuda dig ett av de roligaste säljjobben på marknaden. Till vår trevliga butik i Växjö söker vi ytterligare en säljare.

Det är lite annorlunda att jobba hos oss. Först och främst satsar vi mycket på dig och din utveckling. Det är viktigt för oss att du ska trivas och ha framgång. Vi har exempelvis ett väl genomarbetat program för att utbilda dig i allt du behöver veta för att få en bra start på det nya jobbet. Dessutom kommer du bli del av ett sammansvetsat gäng som hjälper varandra och har roligt på jobbet. Du kommer få arbeta hårt, men vi har ett attraktivt lönesystem och din insats kommer löna sig. Möjligheterna till en konkurrenskraftig lön är stora!

Kamux har specialiserat sig på att sälja begagnade bilar till förmånliga priser och att erbjuda en service utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Det krävs en del av en bra bilförsäljare. Du kommer ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Man behöver vara kontaktskapande och inge förtroende. Då köp av bil är en stor investering är det viktigt att du som säljare är ärlig och tydlig med vilka tjänster Kamux erbjuder - och inte erbjuder. Du ska hjälpa kunden att hitta det han/hon söker!

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilken prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Tidigare erfarenhet av branschen är dock inget krav. Vi letar alltid efter rätt person med vilja, intresse och en bra attityd - oavsett bakgrund. Sedan tillhandahåller vi utbildning och lär dig allt du behöver kunna.

Vi vill att detta passar in på dig:

Det är inget krav men meriterande om du har erfarenheter från bilhandel och eller försäljning, i butik eller på telefon/online.
  • du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
  • du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
  • du har en hög arbetsmoral
  • du är positiv och omtänksam
  • du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
  • du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
  • du har B-körkort.
Vi erbjuder dig:

Ett ungt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och försäljningschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Ansökan:

Känner du att du verkligen vill bli en del av det växande och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga brev från länken nedan senast den 30 april. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta HR-chef Anders Johansson, anders.johansson@kamux.se eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Då vi enbart koncentrerar oss på vår kärnverksamhet utgår vi från att vi är bäst på det vi gör.

Kamux har i dagsläget 47 butiker i Finland, 15 i Sverige och 4 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Totalt har vi sålt över 200 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Ort
Växjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga