LSAB · Publicerad 1 feb

Vi söker en driven teknisk säljare med tydligt affärsfokus. En social och lyhörd person som har lätt för att samarbeta och som vill vara med och bidra till att bygga upp ett framgångsrikt säljteam.

Du kommer vara kundansvarig för distrikt Syd, som sträcker sig från sydspetsen upp till Karlstad. Du ingår i ett team med säljare spridda över landet och du rapporterar till Teamledaren för Sågverk & Hyvleri.

Produktportföljen består av träbearbetande verktyg för såglinjer, industrihyvlar och kringutrustning. Kunderna är sågverk/hyvlerier i södra Sverige. Övernattningar i tjänsten kan förekomma.

För att lyckas i rollen krävs en hög teknisk förståelse inom maskiner och mekanik. Erfarenhet från branschen är meriterande men ingen nödvändighet, rätt attityd och personlighet är viktigare för oss.

Om dig
  • Du har erfarenhet av teknisk försäljning
  • Du kan bygga långsiktiga relationer
  • Du är strukturerad och metodisk
  • Du är proaktiv, tar initiativ och agerar
  • Du är van vid självständigt arbete och är tydlig i din kommunikation
  • Du bor någonstans i distriktet, kanske i närheten av någon av våra anläggningar i Laholm eller Växjö
Om dina möjligheter

LSAB arbetar aktivt och medvetet med att driva utveckling och nytänkande inom en etablerad bransch som står inför stora förändringar de närmsta åren. Vi använder vår erfarenhet och kompetens till att ge kunderna produkter och lösningar som höjer kundens produktivitet och ökar lönsamheten. Inte alltid lätt och ibland utmanande. Är du en nyfiken, flexibel och lyhörd person som vågar spänna bågen finns därför stora möjligheter till personlig utveckling.

Framgångsfaktorer

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi är en flexibel, prestigelös organisation som vill framåt i högt tempo och som ser stora möjligheter i framtiden. Vi tror starkt på ansvarstagande, konsekvens och handling. Vi sitter inte och väntar och vågar söka nya vägar till framgång för oss och våra kunder.

Till sist, du måste ha humor och du måste ha körkort.

Ansökan

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten och vill veta mer om vad den innebär, kontakta Försäljnings- och Marknadschef Jimmy Weiborn på 070-262 82 63. Vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så kontakta gärna Lars Scheer, HR-chef på 070-445 53 45.

Vi träffar kandidater löpande så sök eller hör av dig omgående om du är intresserad!

Om LSAB

LSAB är en etablerad verktygsleverantör som erbjuder produkter och lösningar för träbearbetande industri. Vårt erbjudande delas i två segment, Sågverk & Hyvleri samt Woodworking. Inom respektive segment hjälper excellenta produktspecialister kunderna att optimera produktion och produktivitet med fokus på bästa ekonomiska utfall. LSAB är inne i en fas av stark utveckling och vi ser mycket positivt på framtiden.

Vi bedriver försäljning, tillverkning och service via egna enheter i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Norge och Ryssland.

LSAB ingår i Latour Industries, som omsätter cirka 2,7 miljarder kronor. Latour Industries är ett av fyra helägda affärsområden inom investmentbolaget Latour. För mer information se www.lsab.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 mars
Ort
Växjö
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning