Multivac AB · Publicerad 6 okt 2021

Söker du en resande roll i ett bolag som ger dig kontinuerlig utbildning och utveckling? Då är detta tjänsten för dig! Som bonus kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett företag som är marknads- och teknikledande inom sin bransch.

Din roll

MULTIVAC är marknadsledande och teknikledande inom förpackningsbranschen. Våra förpackningsmaskiner används bland annat inom livsmedelsindustrin, life science och medicinsk industri. Vi söker dig som bor i Kronobergs län eller i angränsande område, exempelvis nordöstra Skåne, Blekinge, i Kalmar läns inland eller i södra delarna av Jönköpings län. Våra - tillika dina - kunder finns i hela landet, så även om du primärt kommer arbeta med kunder i din egen region så kommer du i stor utsträckning resa till kunder utanför regionen.

Din roll är varierande och ingen vecka är den andra lik, men som servicetekniker hos oss jobbar du i huvudsak med felsök, installation, support och service på våra kunders MULTIVAC-maskiner. Du blir en del av ett sammansvetsat och härligt team bestående av 10 servicetekniker som är utspridda i landet. Uppdragens storlek och komplexitet varierar och oftast är ni fler än en tekniker på plats/hos kund - när du är varm i kläderna kommer du även åka på enklare/mindre uppdrag på egen hand.

Som resande servicetekniker hos oss utgår du från hemmet. Du rapporterar till vår Servicechef i Lund. Antalet resdagar per år beräknas till ca 100 (inkl. dagsresor).

Om dig
Vi söker dig med god och bred erfarenhet av tekniskt/mekaniskt arbete och någon form av el-teknisk erfarenhet/kunskap. Våra förpackningsmaskiner innehåller stor teknisk bredd; allt från ren mekanik, hydraulik och pneumatik till mjukvara/automation och elektriska komponenter - vi ser gärna att din erfarenhet och kunskap speglar våra maskiners teknik. Kanske jobbar du som tekniker, mekaniker, drifttekniker, styr- och reglertekniker, industrielektriker eller motsvarande i ett företag där du bekantat dig med förpackningsmaskiner. Vi är även intresserade av dig som kommer från andra, närliggande branscher. Vi ger alla våra nya anställda gedigen introduktion/utbildning i våra maskiner och vårt sätt att arbeta - det viktigaste för oss är att du har god erfarenhet av mekaniskt arbete och någon form av eltekniks kunskap/erfarenhet samt rätt inställning.

B-körkort är ett krav och du måste kunna tala, förstå och skriva god engelska då det är vårt koncernspråk.

Som person bör du vara driven samt ha en god förmåga att se till hela kundaffären och kunna komma med egna förslag och idéer ute hos kund. Tjänsten kräver flexibilitet sett till arbetstider och att du självständigt kan planera ditt arbete utifrån kundens behov och önskemål.

Vad MULTIVAC erbjuder dig:
Du får arbeta med högkvalitativa produkter och tjänster tillsammans med ett trevligt och kompetent gäng erfarna servicetekniker. Marknadsmässiga villkor. Du kommer inledningsvis att genomgå ett digert introduktionsprogram. Utbildning i MULTIVACs maskinprogram sker löpande, dels genom regelrätta tekniska utbildningar såväl som genom egna studier, interna utbildningar med vår technical trainer samt genom mentorskap där man följer erfarna tekniker i deras arbete. Vi arbetar nära varandra och alla anställda uppmuntras att ta initiativ och alla välkomnas att vara med och påverka.

Placeringsort: Kontoret ligger i Lund, men som servicetekniker utgår man hemifrån.

Ansökan
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 2021-10-31. Urvalsarbetet kommer påbörjas i v33. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

Om MULTIVAC
MULTIVAC är ett familjeägt tyskt bolag med 6400 medarbetare och 85 dotterbolag världen över. MULTIVAC AB är ett dotterbolag till den tyska koncernen och drivs som ett eget bolag men med den solida koncernen i ryggen. MULTIVAC är marknadsledande och teknikledande inom förpackningsbranschen. Förpackningsmaskinerna används bland annat inom livsmedelsindustrin, life science och medicinsk industri. I Sverige, Lund finns cirka 30 medarbetare och en stabil omsättning på cirka 100 mSEK per år.

Läs mer på: www.multivac.com

Välkommen med din ansökan och CV!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Växjö
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga