Söderberg & Partners · Publicerad 4 okt 2019

Har du erfarenhet av en kundnära roll inom sakförsäkringar? Söker du nya utmaningar och personlig utveckling? Söderberg & Partners expanderar och söker en kunnig och driven rådgivare inom sak- och företagslösningar. Tjänsten är placerad i Växjö men du kan ha kunder i hela regionen.

Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder och ansvara för hela kundprocessen. Detta innebär att du utreder, rådgör och följer upp våra kundens försäkringar. Sakförsäkringsområdet är under tillväxt vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas.

Vi tror att du i dagsläget har en kundnära, säljande roll inom skadeförsäkring. Vi letar efter dig som är långsiktig och ser värdet i att skapa långvariga och stabila relationer. Som person bör du vara noggrann och strukturerad, samt utmanas av att ge bästa tänkbara service och mervärde till kunden. Du drivs av att upprätthålla vår höga kundnöjdhet och du har en vilja att självständigt organisera, ta tag i och slutföra både operativa och strategiska arbetsuppgifter. Du har även ett positivt förhållningssätt och ett stort ordningssinne.
  • Licensierad rådgivare inom sakförsäkring
  • Har erfarenhet i branschen och är en stark nätverksbyggare
  • Förtroendeingivande och social med en positiv grundsyn
  • Serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar
  • Strukturerad, målinriktad och affärsdriven
Vi rekryterar löpande så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Norra Järnvägsgatan 6B, Växjö

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-11-20

Kontaktperson: Karl Johan Hübsch, teamledare Sak, 070-55 65 402

Pär Åkerlund, Livförmedlare, 0470-71 90 86
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov 2019
Ort
Växjö
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga