Semper · Publicerad 17 nov 2021

Vill du arbeta för ett företag som ligger i framkant?
Semper söker en säljare till Växjö med omnejd


Vill du arbeta för ett företag som ligger i framkant? Sempers nuvarande säljare på distriktet går nu i pension. Därav söker vi en ambitiös och resultatinriktad säljare, som ska ansvara för våra kunder inom dagligvaruhandeln. Detta är en viktig roll hos oss som marknadsledande aktör inom kategorierna barnmat, glutenfritt och Cereal bars.

Vi söker dig som har ett starkt driv parat med ett affärsintresse och en känsla för att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du inspireras av att vara med och göra positiv skillnad för kunderna, Semper och våra kategorier.

I rollen som säljare kommer du bistå dina kunder med säljfrämjande råd och stöd samt introducera nya produkter på marknaden. Med eget budgetansvar leder du och driver försäljningen mot uppsatta mål. Till din hjälp har du starka varumärken, kvalificerat säljstöd, ett framgångsrikt kampanjprogram samt en kompetent organisation.

Aktuellt distrikt är Växjö med omnejd d.v.s. delar av Småland och Blekinge samt Öland. (Ex på orter i distriktet är Västervik, Vetlanda, Växjö, Osby, Bromölla, Karlskrona, Kalmar och Öland) Vi vill att du bor inom distriktet. Växjö är en prioriterad bostadsort.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt inre driv, genuint engagemang, vara strukturerad och lösningsorienterad. Du är modig och utmanar gärna din omgivning i syfte att effektivisera arbetet och nå högre resultat. För dig är det viktigt att hålla en hög kvalité i ditt arbete samt göra det ”lilla extra” för din kund. Du är en skicklig förhandlare som är van att arbeta proaktivt och självständigt d.v.s. själv driva på ditt arbete för att nå önskat resultat. Insikten att din prestation gör skillnad och skapar resultat driver dig framåt. Att du är prestigelös och en naturlig lagspelare är en förutsättning för att du ska trivas hos Semper.

Våra värdeord:

Vår framgång och dagliga förhållningssätt genomsyras av våra värdeord.
 • Create wow - nyfikenhet, innovation och fokus på våra kunder
 • Everyone Hero - syfte, prestation och samarbete
 • Nourish others - ärlighet, handlingskraft, respekt och mångfald
 • Take responsibility - hållbarhet, ägarskap, arv och kvalitet
Vi erbjuder:
 • Ett stimulerande och utvecklande arbete i ett marknadsledande företag
 • Starka varumärken med gott renommé
 • Utveckling i en professionell miljö i ett företag med ambitiösa mål
 • Möjlighet att vara med och påverka Sempers position på marknaden
 • Engagerande och härliga kollegor med gemensamt fokus
Vi söker dig som:
 • Har flera års erfarenhet av uppsökande försäljning och förhandlingsvana inom dagligvaruhandeln/ FMCG.
 • Är resultatinriktad, modig, ambitiös, lösningsorienterad och självgående
 • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer
 • Är van att arbeta långsiktigt med en analytisk förmåga
 • Arbetar med en god struktur och planeringsförmåga
 • Har erfarenhet av att arbeta i olika säljstödsystem där Argus är meriterande
 • Har samsyn kring Sempers värderingar
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Erfarenhet av aktuella kategorier är meriterande.

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan redan idag!


Vi arbetar med urval löpande, därav önskar vi ta del av din ansökan omgående. För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du ”ansök knappen. Vi kan inte ta emot ansökningar via e-post pga. GDPR. Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål.
cecilia.arbestal@thenextone.se

Om Semper och Hero Group

Sempers välkända varumärke borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan

starten 1939. Idag är Semper ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionsanläggningar finns i Götene och Falun. Semper har 240 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen Hero Group, som har drygt 4 000 medarbetare i 19 länder. Läs gärna mer om Semper: www.semper.se

Sedan 2006 ingår Semper i det internationella livsmedelsföretaget Hero Group. Företaget grundades 1886 i Lenzburg, Schweiz, där huvudkontoret fortfarande ligger. Inom Hero Group är huvudkategorier barnmat, modersmjölksersättning, glutenfria livsmedel, sylt och marmelad samt hälsosamma snacks. Gruppens mission är “Delight consumers by conserving the goodness of nature” och produktportföljen består av flera välkända internationella och lokala varumärken. Läs gärna mer om Hero Group: www.hero-group.chSökord: säljare, dagligvaruhandeln, dvh, FMCG, försäljningsjobb, säljjobb, försäljning, fältsäljare, utesäljare, distriktssäljare, sälj, distrikt, fält, sales, B2B, regionansvarig, distriktsansvarig, distriktschef, DC, field sales, representative, jobb, job, karriär, career, medarbetare, livsmedel, marknadsledare, barnmat, glutenfritt, cereal bars, bars, västervik, vetlanda, växjö, osby, bromölla, karlskrona, kalmar, öland, jobb i växjö, jobb i kalmar, Jobb i småland, jobb i blekinge, jobb på öland, kronoberg
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan 2022
Ort
Växjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga