Visma Enterprise AB · Publicerad 1 okt 2021

Är du en person som brinner för utveckling, gillar att sätta dig in i komplexa domäner och har ett intresse att följa tekniska trender? Vi letar nu efter en skicklig och självdriven utvecklare som vill vara en del av ett fantastiskt team som jobbar med förvaltning och utveckling av vårt marknadsledande HRM-system.

På Visma Enterprise jobbar vi med lösningar som automatiserar och förenklar verksamhetskritiska processer. Det ger våra kunder och deras medarbetare möjlighet att arbeta smartare och fokusera på det som gör dem framgångsrika. Med innovation och pålitlighet effektiviserar vi bland annat några av Sveriges största företag.

Get to know Visma

Om rollen

Produkten distribuerar komplexa löne- och HR-tjänster och levereras primärt som en SaaS-lösning.
I teamet blir dina primära arbetsuppgifter:
 • arbeta med programmering i .NET
 • delta i tekniska diskussioner
 • delta aktivt i utvecklingen av produkten och förvalta befintlig lösning
 • arbeta med utvecklingsprocessen: föreslå och genomföra ständiga förbättringar i vårt arbetssätt
 • designa, utveckla och testa enligt TDD i C#
Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för utveckling. Du trivs med att jobba i team och har en positiv inställning som bidrar till en bra stämning. Du är hungrig på ny kunskap och du delar gärna med dig av din kunskap till andra. Vi ser gärna att du är affärsorienterad, med fokus på att leverera affärsnytta till kunderna. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet som utvecklare och utmärkta programmeringskunskaper. Du har ett stort intresse för agila utvecklingsmetoder och trivs i en innovativ företagskultur.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom Datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Följande kompetenser är ett krav:
 • Erfarenhet av mjukvaruutveckling i C#, .NET-framework/core
 • Stark analytisk problemlösningsförmåga
 • Intresse för ny teknik
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
 • Erfarenhet från den svenska löneområdet
 • Erfarenhet av HRM-system/ lönesystem
 • Erfarenhet av AWS-plattformen
 • Erfarenhet av Javascript och react
 • Erfarenhet av Entity Framework
 • Erfarenhet av Git
 • Erfarenhet som Devops
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 24 oktober 2021.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Lotta Norberg Lundqvist, Product Owner
lotta.norberg@visma.com eller 0733969557

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Enterprise är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Ort
Växjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga