Visma Spcs AB · Publicerad 16 dec 2019

Tar du examen i vår inom data-/systemvetenskap, programvaruteknik eller motsvarande? Till Vismas kontor i Växjö söker vi nu nyexade systemutvecklare till vårt interna utvecklingsteam. Det här är tjänsten för dig som brinner för programmering och vill arbeta i en roll där du snabbt blir en viktig del av Vismas framgångsrika utvecklingsteam.

Vi arbetar för att effektivisera våra kunders vardag. På Visma utvecklar, säljer och implementerar vi mjukvara som syftar till att förenkla och automatisera kritiska affärsprocesser. Vi erbjuder även konsult- och utvecklingstjänster för våra kunder. Våra system täcker flertalet spännande affärsområden, bland annat business intelligence, ekonomi, inköp, upphandling, lön, ERP & HRM.

Om rollen:
Som systemutvecklare på Visma blir du en del av våra framgångsrika utvecklingsteam och arbetar med design, implementering, förvaltning och underhåll av såväl nya som existerande produkter. I din roll fokuserar du på aspekter som användarvänlighet, kvalitet, stabilitet och IT-säkerhet. Arbetet sker i tätt samarbete med andra utvecklare, UX-/interaktionsdesigners och produktägare. Rollen innefattar bland annat följande huvudområden:
 • Frontend och/eller backendutveckling
 • Säkerställa hög kodkvalitet
 • Utföra och arbeta strukturerat med tester
 • Delta i scrum-processer och andra teamaktiviteter
 • Skriva systemdokumentation
 • Medverka i utvecklingsprojekt och förbättringsarbeten
Om du är intresserad av ny teknologi och strävar efter att utveckla högkvalitativa produkter med slutkunden i fokus, kommer du trivas bra hos Visma!

Vi söker dig som:
 • Har en kandidat- och/ eller masterexamen inom datateknik, systemvetenskap, programvaruteknik eller motsvarande.
 • Har goda grundläggande programmeringskunskaper som du förvärvat via utbildning, men även arbete eller fritidsprojekt inom programmering är starkt meriterande.
 • Goda kunskaper inom något/flera av följande områden är mycket intressant för oss:- .Net/ ASP.Net/ Java/ C#/ SQL
 • Obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska
 • Tidigare erfarenhet av Cloud computing, AWS eller Machine learning är starkt meriterande
Vi tror att du som söker rollen som systemutvecklare är en lagspelare som motiveras av att arbeta i grupp, samtidigt som du trivs bra med att ta stort eget ansvar. Då rollen som utvecklare till stor del handlar om problemlösning ser vi att du är flexibel och kreativ i ditt sätt att tänka och agera. Vidare trivs du i en dynamisk miljö och brinner för att sätta dig in i ny teknologi.

Mer om Vismakoncernen:

Vismas främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi en mängd affärsprocesser för våra kunder. Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något vi är stolta över. Som en av Europas ledande IT-koncerner är det för oss självklart att ligga i framkant inom morgondagens mjukvara för effektivare företag. Vi är idag ledande inom Cloud-teknologi och en stor del av koncernens omsättning återinvesteras årligen i produktutveckling. Just nu pågår det bland annat ökade satsningar inom machine learning, artificiell intelligens och big data i syfte att ytterligare effektivisera våra kunders affärsprocesser.

Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda. Vill du vara med oss på denna resa?

Sista ansökningsdag är 26 januari.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Wirkensjö, HR-generalist, simon.wirkensjo@visma.se

Start: Augusti 2019

Plats: Växjö

www.visma.se/karriar

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 jan 2020
Ort
Växjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga