Furnco AB · Publicerad 16 apr 2021

Vi söker nu en teknikintresserad och relationsbyggande säljare som vill jobba nära kunden - välkommen in med din ansökan!


Om Rollen

Som säljare hos oss på Furnco delar du din tid mellan att vårda och utveckla befintliga kundkonton och att bearbeta nya potentiella kunder. Våra - tillika dina - kunder finns utspridda över stora delar av Europa vilket i sin tur innebär att mycket av din kommunikation med kunderna sker per mejl och telefon men självklart även på plats hos kunden. Du jobbar i projektform tillsammans med kunderna där du stöttar kunderna i deras produktutveckling - du lyssnar in deras behov och kommer med förslag på produkter och lösningar relaterat belysning. Majoriteten av våra kunder är tillverkare av kök och badrum men våra kunder (befintliga och potentiella) finns även inom andra, närliggande branscher.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Vårda och utveckla befintliga kundkonton
  • Nykundsbearbetning
  • Projektledning (internt) och teknisk konsultation mot kund i deras R&D-projekt
Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Vellinge och du arbetar nära bolagets samtliga anställda, i dagsläget fem till antalet. Du rapporterar till VD.

Vi erbjuder
En bred, fri och varierande roll i ett trevligt gäng som gillar att ha kul på jobbet. Vi tror på att anställa personer som trivs bäst med att ta ansvar och arbeta under frihet. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi kommer vi att ge dig en omfattande introduktion kring våra produkter och vårt företag.

Din Profil
Vi är ett litet familjeföretag och vi tar stolthet i bolagets familjära känsla. Vårt kontor präglas av öppenhet och prestigelöshet. Det är viktigt för oss att du hjälper till där du behövs bäst för stunden och att du bidrar till såväl den trevliga stämningen som den rådande framåtandan på kontoret.

För oss är det inte viktigaste vad du läst eller vad du jobbat med hittills - för oss är det absolut viktigast att du är en stjärna på att bygga och vårda relationer, har en vilja att lära dig och att du har ett starkt och brett intresse för teknik. Du är en naturlig problemlösare och som trivs som bäst när du får jobba med andra trevliga, målmedvetna prestigelösa människor.

Kvalifikationer:
  • God erfarenhet av B2B-försäljning
  • B-körkort
  • Talar och skriver svenska och engelska utan hinder
Starkt intresse för teknik, gärna i kombination med relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2020-05-16. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227. För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Louise Vilén, VD Furnco: louise.vilen@furnco.se.

Om Furnco
Furnco är ett familjeägt Vellingeföretag som utvecklar, tillverkar och säljer belysning, elektronik, (drivdon, sensorer m.m.) och speglar, främst för möbel-, köks- och badrumsbranschen. Vi har levererat innovativa och kostnadseffektiva kvalitetsprodukter i snart 40år - vårt företag är välkänt i branschen och vi är en stolt leverantör till flera av Europas ledande möbeltillverkare. Besök gärna www.furnco.se för mer information om oss och våra produkter.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Vellinge
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga