Småländska Bil · Publicerad Igår 09:29

Vi söker nu en servicesäljare till vår serviceanläggning i Vetlanda.

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Din profil

Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och framförallt att vara en glädjespridare i vardagen. I det ansvaret ligger allt ifrån kundbemötande till försäljning. Du är handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo med många bollar i luften.
Du är företagets ansikte utåt och våra kunder ska alltid känna sig väl omhändertagna och få en positiv bild av Småländska Bil.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar att ta emot kunder och se till att dom får den hjälp som behövs, planera, styra och fördela arbetet i verkstaden, prissättning och övriga verkstadsadministrativa arbetsuppgifter.

Placering – Vetlanda

På vår anläggning i Vetlanda får du arbeta med Mercedes-Benz och Kias fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniker. Vi på Småländska Bil värnar om vår tillgänglighet och har det som ett prioriterat fokusområde.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Småländska bil är en del av en koncern som består av tre enheter; Småländska bil AB i Kalmar, Växjö och Vetlanda. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete genom alla led. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Småländska Bil tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga