Eterni Sweden AB/Vimmerby · Publicerad 10 feb 2020

Eterni Sweden AB anställer varje sommar ett större antal produktionsmedarbetare för att arbeta hos vår kund Ljunghäll i Södra Vi.

Eterni letar efter kompetenser för arbete som operatör inom montör- och bearbetning, smälteri- och gjuteri, CNC och även tjänster som truckförare, mättekniker osv.

Din profil:
  • Meriterande med erfarenhet av industrin
  • Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
  • Körkort och bil är ett krav om du inte bor i Södra Vi
  • Minst ha fyllt 18 år
  • Truckkort är meriterande (bifoga en bild på ditt truckkort när du registrerar dig)
  • Kunna arbeta skiftgång (2-skift, 5-skift, natt osv)
Du ser det som självklart att utföra jobbet med noggrannhet och kvalitet. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Viktiga egenskaper för Eterni och Ljunghäll är ansvarskänsla, flexibilitet, att du har ett gott ordningssinne, god arbetsmoral och inte är rädd för nya utmaningar. Skydds- och säkerhetstänk är primärt i tjänsten och viktigt att du har med dig.

Låter detta som något för dig?

Skicka oss din ansökan via länken eller kontakta Henrik Nordström på henrik.nordstrom@eterni.se

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Ett av Eterni Sveriges mål är att stödja utvecklingen av en hållbar arbetsmarknad samt agera som en integrationsaktör på den svenska arbetsmarknaden.

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar de en global aktör med över 2400 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i deras nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Moderbolaget, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer. Läs mer på ljunghall.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 apr 2020
Ort
Vimmerby
Anställning
Säsongsjobb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
40

Inga fler liknande jobb tillgängliga