Cranab AB · Publicerad 29 juni 2021

CNC-operatör till Cranab

Vi söker nu en CNC-Operatör till vår fabrik i Vindeln.

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-operatör på Cranab arbetar du med bland annat inkörningar, programändringar samt hantering av verktyg och skärdata. I vår produktionskedja har vi avancerade fleroperationsmaskiner med styrsystem som Fanuc, Siemens och Mazak. Den maskinen som vi nu behöver bemanna upp är vår nyaste maskin, en dubbelspindlig Verus 250. I den bearbetar vi bland annat armdelar och pelare. Arbetet bedrivs ofta i 2-skift, måndag till fredag.

Vi jobbar aktivt med förbättringsarbete och det ingår därför i ditt arbete att löpande registrera och hantera eventuella avvikelser och att bidra till förbättringar i dialog med kollegor och chefer.

Vår produktionspersonal har ett nära samarbete med Produktionstekniska avdelningen för att utveckla våra arbetssätt och med Konstruktionsavdelningen för produktutveckling.

Din profil

Vi ser att du som söker har grönt kort för CNC samt gärna några års erfarenhet av att jobba som CNC-operatör. Vi ser det som meriterande om du har en teknisk utbildning i grunden, har truck eller traverskort eller har erfarenhet av affärssystemet Monitor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och söker dig som är engagerad och lösningsorienterad, samt att du har en god social- och kommunikativ förmåga. Vi värdesätter initiativkraft, lagspel, kvalitetsmedvetenhet och strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald.

Din ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till lars.rudolfsson@cranab.se senast den 15 augusti 2021. Ansök redan i dag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Lars Rudolfsson på 0933-14504 eller lars.rudolfsson@cranab.se

Facklig representant för IF Metall är Elin Palmgren, 0933-135 35.

Tjänsten är på heltid och inleds med 6 månaders visstidsanställning, med god chans till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info om oss hittar du på vår hemsida www.cranab.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Att ytterligare förstärka denna ställning och att etablera oss i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar är det mål vi nu strävar efter.

Cranab AB har idag ca 110 anställda och omsätter ca 250 miljoner kr. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå. Läs gärna mer på www.cranab.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga