bq form AB · Publicerad 22 juli 2020

Vi söker vår nästa Tekniska Säljare bq form AB söker nu dig som med kraft och energi vill driva utvecklingen av våra befintliga och nya affärer. Du kommer ha ett helhetsansvar för ett av våra produktområden, vilket innebär att du förväntas vara drivande i marknadsföring och försäljning av bq form AB externt, både hos nya och befintliga kunder. För rätt person så finns det stora möjligheter att påverka både sin egen och företagets utveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Offertarbete/kalkyl
  • Teknisk rådgivning gentemot kunder
  • Nykundsbearbetning inom området
  • Kundvård
  • Avtal inom kundsegmentet
  • Beredningsarbete
Vi söker dig med relevant teknisk kompetens och några års erfarenhet från tillverkande företag, gärna inom träindustrin. Som person är du kundfokuserad och duktig på att bygga relationer. Du trivs i arbetsformer som präglas av samarbete och du riktar ditt fokus mot att skapa resultat. För att trivas i rollen tror vi att du är duktig på kommunikation och har god förmåga att anpassa dig till olika situationer och ytor. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Då resor förekommer i tjänsten förutsätter vi att du har körkort.

Du erbjuds en bred roll i en intressant verksamhet med stort fokus på utveckling. bq form AB är ett välskött bolag med framtidsvisioner och stark marknadsposition. Företaget är ledande inom sitt område och, vi erbjuder en trevlig och informell arbetsplats med med korta beslutsvägar.

Visst låter det intressant? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Rydsnäs i Ydre Kommun

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2020.08.23 via www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar bq form AB med Codeq, frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg 0702 71 69 77
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
bq form AB är ett familjeägt företag som grundades 1998. Vi tillverkar formpressade trädetaljer med höga kvalitetskrav. Produktionen omfattar fyra områden där slutanvändaren är möbelindustrin, inredningsbranschen, sport- och fritid samt kartongindustrin.

Som underleverantörer har vi inget eget produktsortiment utan hela vår produktion är kundorderstyrd. Drygt 50 % av vår försäljning går på export.

För mer info: www.bqform.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 aug 2020
Ort
Ydre
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga