PMH International AB · Publicerad 15 juni 2021

PMH växer och vi behöver fler som vill vara med att bygga vår framtid. Vi söker nu dig som drivs av att skapa relationer och vilja vara med i utvecklingen av vår marknad. Du har tidigare erfarenhet inom försäljning gärna med tekniska produkter och värderar möjligheten att utgå ifrån Ystad.

Tjänsten innebär att du kommer bearbeta kunder i södra Sverige med våra lyftprodukter och lyftlösningar. Intresset är mycket stort för våra unika kvalitetsprodukter med starka varumärken, vilket ger goda förutsättningar från start. Till din och dina erfarna kollegors hjälp har vi en aktiv digital marknadsföring samt deltar på flertalet branschmässor. Cirka en tredjedel av tiden kommer du befinna dig ute hos våra kunder eller på mässor, det är därför viktigt att du har ett intresse av att medverka på plats.

Din profil:
Vi ser gärna att du är mellan 30 - 45 år. Vi bearbetar våra kunder via besök, videomöte och telefon. Det är viktigt för oss att du jobbar bra i team och har en bra samarbetsförmåga men du ska fortfarande kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina uppgifter. Har du dessutom en relevant teknisk utbildning är det meriterande.

Dina kvalifikationer:
  • Du förstår vikten av en bra kundrelation och strävar alltid efter att bygga långa och hållbara kundrelationer
  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • Körkort och viljan att resa i tjänsten
  • Bra kunskaper i svenska och behärskar det i både tal och skrift
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi erbjuder god samhållning med lagkänsla, aktiv friskvård samt trivselaktiviteter. Organisationen som du blir en del av är effektiv och flexibel med korta beslutsvägar. Detta ger dig goda möjligheter till utveckling över ett brett område.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, på info@pmh.se eller via Blockets "Ansök nu" funktion.

För ytterligare upplysningar kontakta Niklas Håkansson, VD (nh@pmh.se, 0411-13800) eller Ronnie Nilsson, Affärsområdeschef Lyft & Materialhantering (rn@pmh.se, 0411-13803).

sökord: Account manger, AM, Säljare, KAM, Utesäljare, Innesäljare, Försäljning,
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 juli 2021
Ort
Ystad
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler jobb från PMH International AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga