SJR AB · Publicerad 27 sept

Har du erfarenhet av arbete som ekonomiassistent på ett mindre bolag och en stark vilja till att vara med och bygga upp struktur och rutin? Då är du rätt person för detta uppdrag! Du kommer att stötta ekonomichefen och vara delaktig i det lilla företaget där alla hjälps åt och bidrar till en god arbetsmiljö. Tjänsten är ett konsultuppdrag med god chans till anställning hos vår kund efter 6 månader.

Arbetsuppgifter
  • Löpande kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Periodisering
  • Manuella bokningar
  • Avstämning av konton
  • Avstämning resultat- och balansräkning
  • Löner för ca 20 tjänstemän
  • Kontakt med leverantörer och hyresgäster
Din bakgrund

Du har någon form av ekonomisk utbildning och minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att passa i denna roll är du självständig i ditt arbete och har förmågan att se nya möjligheter där du inte är rädd för att utveckla dina idéer. Tjänsten kräver ett strukturerat arbetssätt och en vilja att utveckla och förbättra processer.

Som person är du glad och positiv. Du har förmågan att se utvecklingsmöjligheter och dessutom viljan att föra fram och genomföra förslagen. Kollegorna på arbetsplatsen är ambitiösa, glada och hjälpsamma.

Din ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Ingen tid att förlora! Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Carin Berntsson på 040-6655104.

Konsult hos SJR
Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga