Academic Work · Publicerad 19 okt 2021

Är du en person som trivs att bygga relationer till andra människor och är bra till att skapa ett gott intryck hos potentiella kunder? Har du erfarenhet av B2B-försäljningsprocesser eller vill utöka din erfarenhet inom försäljning? Är du duktig på att kommunicera via telefon och mail, då kommer du trivas här!

Information om uppdraget

Board Company är specialister på styrelser. Deras välrenommerade styrelseutbildning Board Certificate undervisar ledande experter och professionella styrelsemedlemmar.

De har under flera år tillhandahållit utbildning och professionell utveckling till ledande styrelseledamöter i Danmark. Efter stor framgång och ett gott rykte bland sina kunder har företaget sedan 2019 öppnat i Sverige och i Nederländerna. I detta sammanhang har en ny försäljningsavdelning byggts upp i Köpenhamn som växer snabbt. På bara några månader har antalet säljare som fokuserar på den svenska marknaden ökat från två till sex anställda och det finns nu behov av ännu fler!

Du kommer att vara en del av kontoret i centrala Köpenhamn, Frederiksberg, där det för närvarande finns 20 anställda. Arbetsplatsens kultur karaktäriseras till stor del av frihet under ansvar, där du kommer att belönas direkt för dina resultat och få möjlighet till att bygga och utveckla ditt professionella nätverk.

Du erbjuds
  • Möjligheten att lära känna ett stort antal olika branscher och bygga relationer till klienter på höga nivåer inom sina bolag.
  • Jobba med ett härligt gäng kompetenta, ödmjuka och hjälpsamma kollegor som tillsammans mot gemensamma mål
Arbetsuppgifter

Hos Board Company är deras målsättning att ge styrelser verktyg i deras arbete. De har sedan 2011 utbildat mer än 2.000 ledare och styrelsemedlemmar genom deras intensiva styrelseutbildning, Board Certificate.

I rollen som säljare kommer du att arbeta med att sälja och presentera Board Companys tjänst mot den svenska marknaden, vilket är många välkända och globala kunder.

I rollen Du kommer bland annat att:
  • Kontakt med kunderna på telefon och mail.
  • Förse kunderna med proffessionell service och införsäljning av företagets tjänster.
Vi söker dig som

Har du gärna arbetat i säljande roller tidigare, och har ett par års arbetslivserfarenhet och där du har tidigare fått möjlighet att arbeta med B2B-försäljning. Du är obehindrad i svenska och engelska, i både tal och skrift då du dagligen kommunicerar med kollegor och kunder.

Som person är du
  • Ambitiös
  • Relationsinriktad
  • Självgående
  • Resultatinriktad
Då stor vikt vid denna rekryteringsprocess kommer läggas vid dina personliga egenskaper vill vi att du i din ansökan vill vi även att du motiverar varför just denna tjänst intresserar dig och varför du är rätt kandidat för tjänsten!

Annan information

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid, 8:00 - 16:30

Placering: Dronning Olgas Vej 26 B, 2000, Frederiksberg

Lön: Fast månadslön + attraktiv provisionsmodell

Kontaktinformation: Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Board Companys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Om du har frågor kring tjänsten, är du välkommen att skicka ett mail till: info@academicwork.dk

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Board Company är ett nordiskt företag som grundades 2011. Vårt syfte är att tillgodose styrelsemedlemmars växande behov av att styrka sina kompetenser inom styrelsearbete. Vår uttalade målsättning är att se till att styrelsemedlemmar står gott rustade. Därför är Board Certificate en styrelseutbildning som fokuserar på det praktiska styrelsearbetet, med delar som, ekonomi, strategi och värdeskapande styrelsearbete.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Utland
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga