Direct Diagnostic Alliance · Publicerad 14 nov

Medicintekniker IT & RIS/PACS

Om jobbet

Arbetar du inom medicinteknisk verksamhet? Vill du uppleva paradisöarna i Västindien? Vill du vara med och bygga upp vår verksamhet på Curaçao? Då är du vår nya kollega.

På Curaçao tar vi över granskning av både planerade såväl som akuta undersökningar under jourtid för europeiska sjukhus. I en internationell miljö kommer du att vara ansvarig för att ge teknisk support till våra svensktalande radiologer på Curaçao och i Europa, för att möjliggöra en smidig hantering av inkommande undersökningar från svenska sjukhus.

Du blir kontaktpunkt till sjukhusen för att säkerhetsställa leverans och kommer även att ansvara för server och nätverksadministration. Ditt uppdrag innebär mycket kommunikation och kontakt med våra kundsjukhus och våra radiologer. Du styr och koordinerar tekniska situationer och utmaningar med ett lugn och professionellt. Att kunna ge service och support till våra läkare och kundsjukhus är viktigt. Du hanterar felsöknings-processer i samverkan med kunder och leverantörer. Du är aktiv i att utveckla vår verksamhet i samverkan med kollegorna i Barcelona.

Vad förväntas från dig
  • Erfarenhet från den svenska hälsovårdssektorn och de system samt processer som används
  • Adekvat högskoleutbildning eller god arbetslivserfarenhet inom området medicinteknik. Erfarenhet från röntgenverksamhet är ett krav
  • Serviceinriktad och god kommunikationsförmåga med fokus på att hitta lösningar
  • God planerings-och organisationsförmåga med ett kvalitetstänkande
  • God kännedom om Windows operativsystem
  • Förtrogen med röntgensystem (RIS/PACS)
  • Kunskap i nätverks-och serveradministration samt datorsystemdrift (TCP / IP, brandvägg och VPN-teknik mm)
  • Erfarenhet av vårdrelaterad teknik, protokoll och standarder är ett plus (DICOM, HL7)
  • Ett starkt intresse att göra skillnad, varje dag, tillsammans.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vad du kan förvänta dig från oss
DDA erbjuder dig ett spännande samt utvecklande arbete med stort ansvar med bas i Västindien. Du blir en del i vårt nav på Curaçao och kommer arbeta i en växande organisation med möjlighet till egen utveckling.

Ditt kontor kommer att vara i en av de mest attraktiva delarna av Curaçao, Västindien endast några minuters promenad från stranden, restauranger och aktiviteter. Vi erbjuder dig flexibilitet, frihet och goda villkor för ersättning och boende. Tillsammans med dig ordnar vi bästa sättet för dig, att etablera dig i fantastiska Curaçao.

Vi samlas kring tre värderingar som representerar oss:

Flexibilitet:
Vi ser den positiva styrkan i förmågan att förändras för att möta framtidens mångsidighet hos våra kunder och i vår livssituation. Balans i livet är en nyckel.

Integritet:
Vi driver tillförlitliga relationer med ett långsiktigt erkännande av erfarenhet och kompetens. Kunskap om vad vi gör, driver oss.

Effektivitet:
Vi ligger i framkanten av ny teknik och anpassar våra arbetsprocesser för leverans av högkvalitativa tjänster. Kvalitet och leveranssäkerhet är alltid en prioritet för oss.

Kontakta oss:
Skicka din intresseanmälan med CV till info@directdiagnosticalliance.com
eller kontakta HR chef Gitte Leger, +46 70 399 92 93 eller IT chef Hans Geuens, +34 654 918 537
Ansök idag då intervjuer sker löpande!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Direct Diagnostic Alliance, DDA, har 10 års erfarenhet av teleradiologisk verksamhet. Med patienten i fokus arbetar vi i nära partnerskap med röntgenkliniker för att tillsammans öka den radiologiska kapaciteten. I dagsläget ansvarar vi över 120 000 undersökningar årligen och har mer än 60 specialister inom diagnostisk radiologi aktiva. Vi är en verksamhet i ständig tillväxt och startar nu upp i Curaçao där vår jourtidstjänst under europeisk nattetid kommer att ha sin bas.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Direct Diagnostic Alliance tillgängliga