Fisher Kapitalförvaltning i London · Publicerad 12 mars

Lockar London som ditt nästa steg i karriären? Gazella rekryterar nu till tjänsten som Investment Counselor till den internationella och välrenommerade förmögenhetsförvaltaren Fisher Investments. I dagsläget förvaltar Fisher Investments drygt 850 miljarder kronor för mer än 40 000 privatkunder och mer än 180 institutionella kunder globalt. Till Fishers svenska rådgivarenhet i London söker vi nu dig som brinner för att skapa starka kundrelationer och erbjuda exceptionell kundservice. Detta tillsammans med din kommunikativa färdighet, självtillit och förtroendeingivande personlighet gör dig till en framgångsrik kundrådgivare.

Du kommer att ingå i Fishers svenska team av Investment Counselors som är placerade i Fishers Londonkontor varifrån rådgivningsfunktionen gentemot Europamarknaden utgår. När du tillträder din tjänst tilldelas du en mentor och genomgår därefter Fishers skräddarsydda expertutbildning avseende deras tjänsteutbud, inkluderande en meriterande FCA-utbildning i slutfasen av densamma. Fisher Investments tillhandahåller för sina Londonstationerade medarbetare ett omlokaliseringspaket, innefattande bl.a. flytthjälp, boendeanskaffning, skola etc. Detta för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll och din nya vardag samt underlätta för dig som vill flytta med din familj till världens största finanscentrum. Gazella ansvarar för hela rekryteringsprocessen och kommer att intervjua kandidater löpande. Vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Rådge, bearbeta och förvalta Fishers svenska HNW-klienter
  • Kommunicera aktuell marknadsstrategi och portföljuppdateringar till tilldelade kunder
  • Besitta förmåga att agilt arbeta med målgruppsanpassad kommunikation
  • Ständigt eftersträva att förbättra och utveckla kundbearbetningen
  • Förmåga att effektivt organisera dina arbetsuppgifter utifrån givna tidsramar

Erfarenhet

Till denna roll säker vi dig med en akademisk examen med minst 3 års erfarenhet av att arbeta med rådgivning av finansiella tjänster och/alternativt bearbetning till privatpersoner, där du självständigt och framgångsrikt har förvaltat affärsrelationer med privatpersoner. Du är väl förtrogen med olika tillgångsslags egenskaper och kommunicerar komfortabelt argumenten för vidtagna allokeringar, likviditetsanpassningar etc. Erfarenhet ifrån Private Banking är meriterande. Du har professionella färdigheter i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har Swedsec-licens.

Personliga egenskaper
Du besitter en dynamisk kommunikationsförmåga och är en dedikerad relationsbyggare. Vidare utstrålar du självförtroende och är flexibel i kundmötet. Du är självgående, engagerad och professionell i din kontakt med dina kunder. Detta tillsammans med din sociala förmåga och passion för mötet med kunden bidrar till ditt förtroendeingivande intryck, vilket resulterar i din framgång att bygga starka kundrelationer.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan!
Ansvariga kontaktpersoner är Markus Nilsson 076 176 01 23
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fisher Investments
Fisher Investments är ett kapitalförvaltningsbolag grundat i USA och reglerat av US Securities and Exchange Commission (SEC). Bolaget grundades 1979 och erbjöd initialt förmögenhetsförvaltning åt institutioner men breddade 1995 sitt erbjudande till förmögna privatpersoner och är idag verksamt i Nordamerika och Europa. Fisher Investments Europe blev år 2016 utsett till Wealth Manager of the Year av den brittiska internetaktören ADVFN.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, risk & compliance och FSI. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga