Poolia IT · Publicerad 14 nov

I rollen som IT-tekniker kommer du vara del av teamet på IT-avdelningen, vars uppgift är att ge service och verksamhetsstöd on-site och via telefon/mail till användarna.

Du kommer dels att jobba med installation, drift samt problemlösning i nätverksmiljöer och dels supporta och leverera IT-lösningar. Du erbjuds ett varierat arbete där du kommer att vara delaktig i att utveckla och förvalta IT-miljön. Du kommer främst att arbeta i Windowsbaserade miljöer.

Inom IT kundsupport svarar du på inkommande samtal samt epost och hjälper användaren genom att ge god service i olika typer av IT-ärenden. Rollen är omväxlande och ställer krav på att du både är lösningsorienterad och kan vara kreativ i din felsökning. Du brinner för IT och arbetar självgående i din roll. Självfallet är kundnöjdheten mer än viktig för dig!

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat några år inom området, exempelvis som IT- eller nätverkstekniker, kundsupport/teknisksupport och/eller har relevant utbildning inom området. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom nätverk, gärna mot större IT-miljöer. Det är bra om du har goda kunskaper inom Microsofts produkter, så som Windows server & Active Directory. Det är ett meriterande om du även har kunskaper inom hårdvara.

Då arbetet består av att serva användare av systemen är det viktigt att du som person är serviceinriktad och gillar att kommunicera med både kollegor och kunder. Du har en positiv inställning, en vilja att självständigt kunna lösa problem och en god samarbetsförmåga. Du behärskar både det svenska och engelska språket mycket väl.

Du tycker om att arbeta i grupp samt är van att jobba utifrån och klara uppsatta mål.

Poolia IT

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov
Ort
Utland
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga