SW · Publicerad Idag 00:00

Är du intresserad av redovisning och vill arbeta i ett familjärt och framgångsrikt företag där du har möjligheten att utforma dina arbetstider? Vi söker en engagerad och självgående ekonomiassistent till ekonomiavdelningen. Låter detta som något för dig? Du ingår i ett trevligt och rutinerat arbetslag och har nära samarbete med samtliga funktioner inom bolaget. Du rapporterar till affärsutvecklingschefen. Kontoret är ljust och inbjudande och ligger vid Danvikstull på Södermalm med goda kommunikationer.

Om tjänsten

I rollen som ekonomiassistent ansvarar du för leverantörsreskontran och har följande arbetsuppgifter:
  • Ankomstregistrera leverantörsfakturor
  • Registrera betalningar
  • Stämma av lagersaldon
  • Sammanställa momsunderlag till företagets filial i Tyskland
  • Arbeta med sedvanliga assistentuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tjänstgöringsgraden är 50%.

Vem är du?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet från arbete med löpande redovisning. Du har avslutat gymnasiet med ekonomisk inriktning. Har du vidareutbildat dig inom redovisning så är det meriterande. Vi arbetar med affärssystemet Navision, har du erfarenhet från Navision är det meriterande. Vidare ser vi gärna att du använder Excel när det passar arbetsuppgiften. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Då företaget är expansivt och familjärt är det viktigt att du gärna arbetar med ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är strukturerad, ansvarsfull och noggrann i ditt sätt att arbeta.

Viktig information

Ovanstående är en rekrytering med anställning hos vår kund. I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med SW. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan utsatt datum. Ta chansen och ansök idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman, 08-407 55 55
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 sept
Ort
Utland
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent