Scanreco AB · Publicerad Igår 00:00

Scanreco är nu i ett expansivt skede och vi behöver därför förstärka vår Sälj- och Marknadsavdelning med ytterligare en medlem i vårt team av Applikationstekniker. En växande del i Scanrecos kunderbjudande är Scanreco Design Centre, SDC, som producerar kundanpassade enheter i mindre volymer.

Arbetsuppgifter

Som applikationstekniker hos oss arbetar du med att hjälpa säljarna när det kommer in kundförfrågningar och att sköta kontakterna via mail, telefon eller personliga kundmöten. Som en del i teamet jobbar du med att skapa tekniska underlag, lösningar och strukturer samt skapa och verifiera systemlösningar inom ramverket för SDC.

Du skapar offertunderlag till säljarna och ansvara för ordermottagning och produktionssättning av nya SDC systemlösningar. Du är delaktig vid produktion och sluttest av SDC systemlösningar samt ansvarar för teknisk support vid kundinstallationer. I rollen ingår även att genomföra kundbesök för utbildning, support och säljmöten med resor främst inom EU.

Erbjudande

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som Applikationstekniker får du chansen att vara med och påverka utvecklingen av våra produkter och bidra till den marknadsledande position vi är på väg till.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskolenivå och minst 2-5 års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av teknisk försäljning samt erfarenhet av Adobe Illustrator och InDesign. Erfarenhet av att programmera i C och/eller C++ eller tidigare erfarenhet av mobilhydraulik alt automation är meriterande. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivas i rollen är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både inom gruppen och med kollegor på andra avdelningar. Det är viktigt att du är positiv och serviceinriktad och att du gillar att ha många saker på gång samtidigt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 feb
Ort
Utland
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga