Scanreco AB · Publicerad 7 jan

Vi vill förstärka vårt mjukvaruteam med en erfaren mjukvaruutvecklare.

Arbetsuppgifter

Du jobbar i vårt kreativa och positiva mjukvaruteam, som ingår i företagets utvecklingsavdelning. Som mjukvaruutvecklare hos oss arbetar du med produktutveckling i nära samarbete med våra kunder. Som en del i teamet jobbar du med C-programmering för inbyggda realtidssystem och är delaktig i hela produktutvecklingskedjan. Arbetet innebär både framtagning av nya och uppdatering av befintliga produkter. Arbetet är självständigt och stimulerande. Du har många kontaktytor och är delaktig i hela processen från kravställning till serieproduktion. Tjänsten kan innebära några resor per år inom Europa.

Erbjudande

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som mjukvaruutvecklare får du chansen att vara med och påverka utvecklingen av våra produkter och bidra till den marknadsledande position vi är på väg till.

Kvalifikationer

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik eller elektronik med goda kunskaper inom C-programmering för inbyggda system. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat nära hårdvarukonstruktion och möjligen inom fordonsbranschen. Erfarenhet av säkerhetskritiska system och olika CAN-protokoll samt Linux programmering är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

För att trivas i rollen är du engagerad och strukturerad och finner glädje i att ta ansvar för helheten. Du strävar alltid efter att nå bästa resultat tillsammans med andra och har ett starkt intresse av att kontinuerligt hålla dig uppdaterad kring trender och nya tekniker inom mjukvaruutveckling. Kunden i centrum är en självklarhet, liksom viljan att alltid utveckla det som kan bli bättre.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 feb
Ort
Utland
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga