Schantz · Publicerad Idag 00:00

Kliar det i din programmerar-tarm när du hör orden backendutveckling och hög systemkomplexitet i finansiella lösningar?

Brinner du för att göra skillnad och trivs med komplexa utmaningar och utveckling i en professionell miljö? Då är Schantz i Köpenhamn stället för dig!

Arbetsuppgifter

Vi söker efter de bästa och mest passionerade människorna, som tycker om att tänka utanför boxen och vill arbeta i en innovativ verksamhet med högt i tak. En fullstack-developer är det vi letar efter, dock gärna med fokus på backendutveckling.

Schantz söker skarpa seniora utvecklare som kan designa och utveckla framtidens finansiella IT-system - till den danska såväl som till den utländska marknaden. Just nu arbetar Schantz utvecklingsteam med flera implementeringar till den danska pensionsmarknaden. Där är de även igång med att introducera sina IT-system i bland annat Holland och Norden.

Din lekplats:

Du blir en del av en professionell miljö, där vi involverar medarbetarna brett i hela utvecklingsprocessen, så att du inte ska tillbringa hela ditt arbetsliv i samma box (om det inte är så att du faktiskt vill det).

Vi förväntar oss att du utmanar oss, och vi ska göra vad vi kan för att utmana dig. Du kommer att arbeta tillsammans med andra specialister och nördar med stor professionalism i en vardag präglad av agila projekt och stor flexibilitet. Uppgifterna är inte klart definierade på förhand, utan du och ditt team har möjlighet att driva dem i den riktning som du anser passar bäst för varje specifik situation. Till en början föreställer vi oss att dina uppgifter bland annat kommer att bestå av:

Du kommer att vara en del av utvecklingsteamet och med din höga professionella nivå kommer du att vara med och sätta standarden för lösningen.
Du är med i hela utvecklingsförloppet, från planeringen till driftsättande.
Du ska klara av att på egen hand analysera olika typer av uppgifter och kunna argumentera för att den valda lösningen är den bästa.
Du ska kunna ingå i ett tätt samarbete med kunder och andra intressenter för att säkra att lösningen lever upp till kundens krav och behov och säkrar det kommersiella värdet som kunden förväntar sig.
Ta del i olika stora agila utvecklingsteam, där du kommer att vara i en tät dialog med kunder, partners och vårt eget folk.
Designa och utveckla de grundläggande fundamenten för våra lösningar och produkter.

Placeringsort: Köpenhamn

Utbildning/erfarenhet

Du är duktig på...

Kompetens är det viktigaste och om du har tagit raka vägen till målet, är du förmodligen:

En stark JAVA-utvecklare med minst 5 års erfarenhet från större standardramsystem (plattformer) med hög systemkomplexitet och många projektdeltagare.
Du har erfarenhet från pensionsbranschen och har jobbat i system som verkar mot dessa.
Du besitter en god överblick på prestanda och kod, som kan skalas ner på flera nivåer.
Erfarenhet av vad som händer rent tekniskt (gällande verktyg, standarder, etc).
En stark teoretiker tillsammans med en solid praktisk erfarenhet - bland annat för agila utvecklingsmetoder och designmönster.
Du har insikt i pensions- och/eller finansbranschen.
Som person är du...

Vi letar efter folk som är riktigt vassa på sitt område, det betyder alltså inte så mycket om du har tagit den klassiska karriärvägen eller om du är självlärd, så länge du besitter de kompetenser som efterfrågas. Det viktigaste är att du motiveras av det du gör och att du vill bli en del av Schantz sätt att arbeta på.

Professionellt ska du kunna nicka igenkännande till...

... Att dina datorkunskaper är på plats - förmodligen är du en examen inom datateknik eller motsvarande.

... Att du arbetar passionerat och ansvarsfullt med din kod, så att du alltid levererar ett arbete som du är stolt över.

... Att du kan ingå i ett team och förstår värdet i vad engagemang innebär och en god kompromiss.

... Att du är bra på att kommunicera och diskuterar med dina kollegor och ger input till lösningar.

... Villig att kämpa för din synvinkel - och för att rätt idéer sprids och förstås i organisationen.

... Du har en förmåga att bevara ett helikopterperspektiv över situationen, där du samtidigt inte är rädd för att bli "smutsig om händerna" och delta i utvecklingen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schantz är en av Danmarks ledande IT-verksamheter inom utveckling och implementering av integre-rade standardsystem till den finansiella sektorn. Under de senaste 20 åren har vi upplevt en fantastisk utveckling med en stadigt ökande omsättning och stabila stora kunder. Men det stoppar inte här. Vi vi-dareutvecklar produkterna och sätter oss i förarsätet, så vi fortfarande är ledande på marknaden. Vi är redan på väg in i nya länder och vår ambition är att bli världsledande de närmsta tio åren. Schantz är en mjukvaruverksamhet med fokus på C# och Java. Hos Schantz är vi ett starkt team av 160 målfokuserade och lovande nördar, där det finns specialister för bland annat systemutveckling, företagsutveckling, försäkringsteknisk matematik och projektledning. Vi tror på att vi är starkare tillsammans i teamet, än var för sig. Därför skapar vi gemenskap och stöttar upp individen. För bara det bästa är bra nog för våra kunder.

Läs mer på vår företagssida för Schantz: https://www.poolia.se/sok/kundsidor/Schantz/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Ort
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga