Green Cargo · Publicerad 27 dec 2019

Green Cargo jobbar mot visionen Järnvägslogistik i världsklass och söker därför medarbetare som vill vara med på den resan.

Hos Green Cargo har du tillgång till förmåner som till exempel friskvård, kompetensutveckling och möjlighet till avancemang inom företaget. Förutom att vi erbjuder lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal kan våra medarbetare själva påverka sina arbetstider. Det finns även möjlighet till stöd och support från en väl fungerande organisation dygnet runt samt ett gott kamratskap. Kontinuerlig fortbildning såväl som lagstadgade läkarundersökningar är självklara återkommande förmåner hos oss. Oregelbundna arbetstider med helgtjänst förekommer. Läs mer om oss på www.greencargo.com.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara lokförartjänst, men även växlingsarbete ingår i arbetet. Från vissa orter kör vi gränsöverskridande trafik varför detta också kan bli aktuellt.

Utbildning hos Green Cargo

Du kommer att genomgå en företagsspecifik lokförarutbildning. Utbildningen innehåller såväl teori som praktik och examination.

Din bakgrund och personliga egenskaper

Du har en YH-utbildning och kan uppvisa formell kompetens som lokförare i form av lokförarbevis.

Som person sätter du säkerheten i främsta rummet och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa.

Du uppfyller de medicinska krav som ställs för trafiksäkerhetstjänst. För mer information kring lagstadgade krav se: transportstyrelsen. Före en eventuell anställning kommer du att genomgå läkarundersökning inklusive alkohol- och drogtest.

Start: Enligt överenskommelse

Ansökan

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående, vi går igenom ansökningarna löpande. Vänligen uppge var och när du erhållit din lokförarutbildning.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik i ett nätverk som når ut över hela Sverige och den europeiska kontinenten. Vi är Sveriges i särklass mest erfarna aktör inom järnvägslogistik och ligger i framkant i dagens konkurrens- och lösningstänkande. Vi erbjuder hållbar logistik - transporter som är miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbara. Alltid i kombination med den omfattande kompetens vi har byggt upp över åren. Green Cargos erbjudande till kunder och kollegor är ett med hjärta och hjärna. Vill du bli en del av oss? Läs mer på www.greencargo.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 feb 2020
Ort
Älmhult
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport

Inga fler liknande jobb tillgängliga