Logga in på StepStone och Schibsted


Vad är Schibsted-konto?

Schibsted-konto är namnet på Schibsteds (koncernen där StepStone Sverige ingår) inloggningslösning som tagits fram för att säkerställa en enkel och trygg gemensam inloggningslösning för användarna.


Hjälp med inloggningen

Hur gör jag om mitt lösenord inte fungerar? Gå till Logga in-sidan och klicka på Glömt lösenord för att välja ett nytt lösenord.


När jag försöker välja nytt lösenord så står det "Ingen användare kunde hittas med e-postadressen/användarnamnet". Varför då?

Du kanske försöker logga in med ditt annonslösenord, som du fått om du skapat annons utan konto. Gå istället in till din annons och klicka på 'Ta bort, ändra, förnya' till höger om annonsen.


Använd samma inloggningsuppgifter på flera sajter

Har du konto på flera sajter som använder Schibsted-konto (t.ex. Aftonbladet, SvD, Omni eller Viktklubb) behöver du bara komma ihåg ett enda lösenord framöver. Du som användare kommer också märka att vi kommer kunna erbjuda ny funktionalitet snabbare än tidigare.


Vilka uppgifter sparar ni om mig?

Vi på StepStone Sverige värnar om våra användare, vilket innebär att vi alltid ser till att samla in och använda dina uppgifter med hänsyn till din integritet. Det är viktigt för oss att du får reda på vilken information vi samlar in om dig och hur vi använder den, läs mer här.