Rekrytera med StepStone

StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov. Testa att annonsera dina lediga tjänster hos oss redan idag.

Lägg in en jobbannons

Utnyttja StepStones räckvidd

Med cirka 400 000 bevakningar och genom att ingå i Schibsteds digitala nätverk som besöks dagligen av mer än 80% av svenskarna, kan StepStone erbjuda en stor räckvidd och exponering av dina karriärmöjligheter och av ditt arbetsgivarvarumärke - för tjänstemän.

Rekrytera globalt

Med StepStones partner-nätverk kan du rekrytera internationellt i över 130 länder - din kontaktperson på StepStone sköter allt åt dig.

Enkelt och effektivt

Hantera dina annonser enkelt och exponera dig på Sveriges i särklass mest bevakade jobbsajt, av tjänstemän, på ett ögonblick.

Nå både aktiva och passiva jobbsökare

Endast 20% av talangerna söker aktivt nya möjligheter. Då erbjuder StepStone en unik möjlighet att nå både aktiva och passiva jobbsökande genom slagkraftig exponering av ert arbetsgivarvarumärke hos våra partners Aftonbladet och Blocket.

Del av Schibsteds digitala nätverk

StepStone är en del av Schibsted vilket innebär att vi kan erbjuda stor räckvidd och attraktiva exponeringsmöjligheter av din platsannons. Vi kan även målgruppsanpassa din annonsering inom och utanför Schibsteds digitala nätverk på ett unikt sätt.

One-Stop-Shop

Tillsammans erbjuder StepStone och Blocket Jobb ett brett utbud av kompletta rekryteringslösningar för att maximera dina möjligheter att hitta rätt kandidat för din rekrytering.
Läs mer om våra produkter


Vår vision - vi bygger Sveriges självklara digitala mötesplats för arbetsgivare och kandidater

Om StepStone

StepStone grundades 1996 och är idag en av de mest framgångsrika jobbsajterna i Sverige. StepStone arbetar idag med stora som små företag inom alla branscher och specialiserar oss främst på rekrytering av kvalificerade specialister och chefer. Dessutom är StepStone med i det internationella samarbetet The Network vilket gör att vi kan erbjuda global rekrytering i mer än 130 länder genom en kontaktperson i Sverige.

StepStone är sedan 1 januari 2014 en del av Blocket Jobb och ägs av Blocket AB. Blocket Jobb och StepStone är två separata varumärken med en gemensam organisation och försäljning.