Azelio AB · Publicerad 23 nov

One of the greatest challenges facing humankind today is how to utilize energy from the sun to distribute clean electricity even during the dark hours of the day. We have just revealed a ground-breaking innovation for highly sustainable, cost-efficient and long-term energy storage.

Azelio is a Swedish company in the game of changing the future of solar energy. Already specialized and a leading supplier of Stirling engine-based renewable energy solutions, we now put an even greater focus on distributed and dispatchable solar electricity.

Using a combination of proven technology and innovative engineering we have created a flexible solution that opens up unlimited opportunities for hundreds of millions of people around the earth's sun belt.

Azelio is currently in an extensive expansion phase, finding new partners and establishing presence all over of the world.

Din roll

Som servicetekniker utför du service och installationer hos nya och befintliga kunder inom Europa och Asien. Du arbetar med dagliga problemlösningar och medverkar i olika projekt både på kort och lång sikt. Du trivs med förbättringsarbete och ser vikten av att kontinuerligt återkoppla lösningar till den övriga organisationen. Som servicetekniker är du vårt ansikte utåt och du representerar oss på ett professionellt sätt det är därför viktigt att du har en mycket god känsla för service, både inom det praktiska arbetet och genom en god kontakt med kunder och återförsäljare. Flertalet resor i tjänsten ingår.

Vem är du

Vi tror att du har någon form av teknisk/ingenjörsbakgrund eller annan motsvarighet med erfarenhet av styr- och reglerteknik. Du har kunskap om automation och besitter generella el-kunskaper. Du bör ha arbetat som servicetekniker tidigare med inriktning mot el, styrsystem och mekanik och har ett stort intresse för teknikfrågor i allmänhet. Goda kunskaper i MS Office, svenska och engelska är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i andra länder med olika kulturer. Har du kunskaper i ytterligare språk är det en fördel men inget krav.

Som person
är du nyfiken och ambitiös. Ansvarstagande och noggrannhet är en självklarhet för dig, du driver dina uppgifter på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, avdelningen har många kontaktpunkter så hög servicekänsla och kommunikationsförmåga krävs. Du vill ta chansen att tillsammans med passionerade kollegor arbeta med spännande tekniska utmaningar och medverka i utvecklingen av framtidens hållbara energilösningar.

Vi erbjuder
dig en plats i ett företag där vi alla är delaktiga i vår framgång och tar ansvar för en hållbar framtid. Du får stor frihet i din roll och möjlighet att arbeta med fantastiskt engagerade kollegor. Vi drivs av nyfikenhet och vill alltid befinna oss i framkant när det gäller teknik och att driva utvecklingen framåt.

Har du frågor
om rollen, kontakta gärna Allan Carlsson, Manager IRL Operations, på allan.carlsson@azelio.com, alt. +46(0)532 10020. Vill du veta mer om Azelio? Besök www.azelio.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för våra rekryteringar och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Ort
Åmål
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör