Advice Executive Search · Publicerad 18 jan

Arbetsbeskrivning
Rollen som reskontrachef innebär att leda och utveckla processerna inom leverantörsreskontran i ett stort och framgångsrikt företag. Då organisationen befinner sig i en spännande fas gällande utveckling och effektivisering av arbetssätt och processer i samverkan med bolags- och systemgrupp, krävs att reskontrachefen har ett ledarskap som får med sig sina medarbetare på denna förändring. Följande arbetsuppgifter ingår i rollen:

- Att vara länken mellan redovisning, controllers och övrig verksamhet
- Att standardisera och effektivisera gemensamma rutiner och processer
- Att vara delaktig i, och även driva, olika typer av projekt som har med koncernens ständiga utvecklingsarbete att göra
- Att ha ett personalansvar på ca 12 medarbetare, innebärande ledarskap och övriga personalfrågor

Kvalifikationer
Uppdragsgivaren söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet som chef med personalansvar och har förståelse för redovisning och moms.

För att lyckas i rollen som reskontrachef krävs ett personligt förhållningssätt som väl överensstämmer med företagets värdegrunder.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet med tonvikt på ledarskap, eget driv, förmågan att utveckla medarbetare och skapa förutsättningar för att medarbetarna ska vara med i olika arbetsmässiga förändringsprocesser.

Kontakt
Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan i följande länk:http://www.advice-es.com/uppdrag/reskontrachef/För frågor gällande tjänsten kontakta gärna Gustaw Lindhall på telefon 072 329 94 94 eller gustaw.lindhall@advice-es.com. www.advice-es.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Advice Executive Search är ett väletablerat svenskt chefsrekryteringsföretag med kontor på Kungsgatan i centrala Stockholm. Företaget startades av en grupp erfarna konsulter för 15 år sedan och har sedan dess blivit ett av Sveriges ledande chefsrekryteringsföretag. Våra team genomför strategiska rekryteringar för svenska företag och organisationer. Våra konsulter har djup förankring i svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga