PreZero AB · Publicerad 22 nov 2021

Nu söker vi en Redovisningschef till PreZero där du blir ansvarig för avdelningen och dess fantastiska team om 12 medarbetare fördelade på våra kontor i Ängelholm, Solna och Skara.

I rollen som redovisningschef kommer du få verka i en bred och spännande roll med fokus på ledarskap där du ansvarar för de svenska bolagens redovisning samt vår kund- och leverantörsgrupp. Du driver tillsammans med ditt team vår utveckling av arbetssätt och processer och svarar för att säkerställa att den ekonomiska redovisningen håller den högsta kvalitet

Exempel på arbetsuppgifter är bland annat att;
  • Stödja och utveckla ditt team
  • Utveckla och driva förbättrings- och effektiviseringsarbete
  • Säkerställa att verksamheten drivs kostnadseffektivt och med rätt kvalitet.
Du rapporterar till företagets Ekonomichef som när han söker sin nya kollega understryker; "Vi ska ha roligt tillsammans, för med ett glatt team kommer bra resultat".

Kvalifikationer och erfarenhet

För att bli framgångsrik i rollen som Redovisningschef krävs det att du har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete samt har stor erfarenhet av att leda team.

Du som söker tjänsten är utbildad högskoleekonom eller motsvarande och har minst 7 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har tidigare erfarenhet av att vara chef och ledare och har dokumenterat goda ledarerfarenheter.

God förståelse för ekonomiprocesser är nödvändigt samt erfarenhet av flera olika affärs- och ekonomisystem.

Personliga egenskaper

I den här rollen värdesätter vi att du är en god ledare med positiv inställning och vilja till gott samarbete.

Vad erbjuder företaget dig?

PreZero är ett företag där kulturen präglas av högt kundfokus, stort engagemang hos våra medarbetare och där vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Här erbjuds rätt person en strategisk ledarroll i ett företag som går starkt framåt i en framtidsbransch. Vi strävar alltid efter att vara en attraktiv arbetsplats som kännetecknas av att anställda har förtroende för ledare, är stolta över det vi gör samt trivs med och respekterar människorna vi arbetar med. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Ängelholm och resor till Stockholm, oftast över dagen, förekommer månatligen.

Placeringsort: Tjänsten har placering på PreZeros huvudkontor i Ängelholm

Om PreZero

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta.

Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner. Totalt omsätter vi ca 2 700 msek/år.

Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Jenny Heffler på jenny.heffler@meritmind.se eller rekryteringskonsult Viktoria Asp på viktoria.asp@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 dec 2021.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga