Rittal Scandinavian AB · Publicerad 20 aug

Vi söker en ambitiös, handlingskraftig och analytisk person med erfarenhet av kvalificerat analys- och ekonomiarbete som motiveras av att arbeta självständigt och ta ansvar.

Arbetsuppgifter:

Som vår Sales and Business Controller är du ytterst ansvarig för att övervaka och följa upp de Skandinaviska affärsverksamheternas resultat. Du kommer framförallt att bistå organisationen med analyser av lönsamhet och kostnader. En stor del av arbetet består av att supportera Rittal Scandinavias säljverksamhet med säljstatistik och KPI:er. Du kommer även bli involverad i budget- och forecastarbetet, projektuppföljning, månadsrapportering och kvartalsrapportering.

Vi erbjuder en bred roll du kommer få påverka en hel del själv. Du förväntas aktivt bidra till utveckling av processer och rutiner inom ansvarsområdet. Placeringen är i Ängelholm.

Din profil:

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi med 3-5 års erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du har arbetat med rapportering till moderbolag tidigare. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du har stor erfarenhet av att arbeta i Excel, moderna affärs-, och BI-system. Du pratar och skriver flytande på svenska, norska eller danska samt engelska.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen krävs att du är självgående, proaktiv och levererar med hög kvalitet. Du har en god förmåga att se helheten men kan också analysera frågor och bryta ner dessa när så krävs. Du är en person med skinn på näsan som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö som präglas av utveckling och eget ansvarstagande.

Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg på Kullberg Headhunting AB. Har du frågor om tjänsten ringer du Jenny på 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 26:e september 2018 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 10 000 kr.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet.

På Rittal i skandinavien hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och 6000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm och Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn. Omsättningen 2017 uppgick till drygt 630 MSEK.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler jobb från Rittal Scandinavian AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga