SJR · Publicerad 4 okt 2021

Ekonomiansvarig med controllerinriktning till Trident Industri AB i Ängelholm

Trident Industri AB producerar och säljer produkter som ger ökad tillgänglighet i samhället. Exempel på produkter är ramper, hissar, cyklar och badrumsinredningar. Våra kunder finns framför allt inom byggbranschen, kommuner och landsting.

Byggentreprenörer, arkitekter, bostadsanpassare, sjukgymnaster, föreskrivare och grossister vänder sig till oss för rådgivning och beställning. Via vårt lager och huvudkontor i Ängelholm kan vi leverera med kort varsel, oftast inom en vecka för flertalet produktgrupper. Vi har även lokala säljkontor i Stockholm och Karlstad.

Vår maskinpark med bland annat rörlaser samt svetsrobotar gör att vi kan hålla en effektiv produktion. Sverige är en stor och viktig marknad för oss. Vår export ökar varje år och vi levererar till ett flertal europeiska länder. Exporten går framför allt till Finland, Norge, Danmark, England, Frankrike och Beneluxländerna.

Vi är välkända med över 20 år inom branschen och vår omsättning är idag ca 70 MSEK med 25 anställda. Vår strategiska plan är att växa kraftigt de kommande åren med hjälp av satsningar på våra nya produkter och nya marknader i EU.

Om tjänsten:

I rollen som ekonomiansvarig med controllerinriktning ansvarar du för och utför bolagets legala redovisning och rapportering till koncernen. Du kommer arbeta operativt med redovisning parallellt med att vara ett stöd till verksamhetens chefer med analys av verksamhetens resultat och lönsamhet. Controllerdelen av rollen består bland annat av produktionsuppföljning gällande nyckeltal och kalkylavvikelser liksom utveckling av processer och rutiner i hela ekonomiflödet. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvara för och utföra den löpande redovisningen på Trident Industri AB och AdderaCare AB (koncernens moderbolag) inkluderande avstämningar, moms- och skattehantering
  • Ansvara för och upprätta månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning och deklaration
  • Ansvara för och upprätta budget, budgetuppföljning, prognoser och likviditetsplanering
  • Arbeta med flöden, rapportering och analyser inom hela ekonomiområdet
  • Utveckla och driva effektiviserings- och förbättringsarbete
  • Arbeta med utveckling av processer och rutiner kring lagerstyrning och för- och efterkalkylering
  • Arbeta generellt med produktionsuppföljning gällande nyckeltal och kalkylavvikelser
Din bakgrund:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet från produktionscontrolling i tillverkande industri samt dokumenterad erfarenhet inom redovisning. Du har en god analytisk förmåga och en ambition att utvecklas och ta ett helhetsansvar inom redovisning och controlling i en producerande verksamhet. Som person är du en god kommunikatör, du är en lagspelare och har förmåga att skapa förtroende hos dina medarbetare.

Ansökan:

I denna rekrytering har Trident Industri AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-11-01.

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

Då den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Ekonomiansvarig med controllerinriktning
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga