SJR · Publicerad 17 nov

Det går bra för SJR och efterfrågan på våra ekonomikonsulter är fortsatt stor. För ett längre uppdrag hos en välrenommerad kund söker vi nu en junior Business Controller. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling i controllerrollen där du får erfarenhet och kan lära av erfarna kollegor i en trevlig och internationell miljö.

Arbetsuppgifter
I denna roll blir du en del av en mindre controllerorganisation på koncernnivå där du arbetar nära seniora kollegor med många kontaktytor ut mot dotterbolagen. Som Business Controller blir Excel din bästa vän och du måste vara en fena på modellering och hantering av stora datamängder. Där du vant kan följa upp verksamheten mot nyckeltal och analysera såväl kostnader som intäkter och marginaler.

Bakgrund
Du behöver inte mångårig erfarenhet men bör ha ett par års erfarenhet av ekonomiarbete i en internationell och affärsnära miljö. Du bör även ha erfarenhet av kontaktytor på olika nivåer och du hanterar vant och självsäkert stora mängder information där du snabbt kan plocka ut det väsentliga. Som person är du orädd och trygg i din egen kompetens samtidigt som du är jordnära och prestigelös i ditt sätt att vara.

Så ansöker du
Låter det intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Tomas Vinnersten på 040-665 51 05.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga